Antena Căutare

Se apropie cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului. Totul despre LUNA ROȘIE și efectele ei asupra noastră

Una dintre cele mai spectaculoase eclipse de lună va avea loc în curând. Luna Plină şi eclipsa de Lună ce vor avea loc pe 27-28 iulie vor fi un fenomen aparte deoarece va fi cea mai lungă eclipsă de Lună din secolul XXI.

Una dintre cele mai spectaculoase eclipse de lună va avea loc luna aceasta, iar momentul ca fi unul spectaculos spun astronomii. Luna Plină şi eclipsa de Lună ce vor avea loc pe 27-28 iulie vor fi un fenomen aparte deoarece va fi cea mai lungă eclipsă de Lună din secolul XXI.

Astronomul Bruce McClure a afirmat că eclipsa de Lună va dura o oră şi 43 minute. Conform Tech Times, citat de Mediafax, va dura aproximativ patru ore până când va trece de umbra Pământului. Eclipsa din iulie va fi cu 40 de minute mai lungă decât Superluna albastră sângerie ce a avut loc în ianuarie 2018. McClure estimează că eclipsa totală de Lună va cuprinde eclipse parţiale ce vor începe de la 2:24 p.m. EST (21:24, ora României) până la 6:29 p.m. EST (01:29, ora României).

Eclipsa de Lună 2018 va fi vizibilă pe întregul glob şi va conţine culorile specifice ale unei „Luni sângerii”.

Cum ne influențează fenomenul? Pe durata acestei luni, sunt multe aspecte astrologice tensionate pentru ca planetele activeaza toate semnele fixe.

Rezultatul acestor configuratii se manifesta spre noi in doua directii: pe de-o parte, suntem afectati de incapatanare, vanitate si o nevoie excesiva de siguranta, iar pe de alta parte, intelegem ca avem nevoie de schimbare

Ultimul trend în materie de deserturi te va surprinde! Coliva la cornet, deliciul ce-ți înnebunește papilele de plăcere... Mii de români au fost PĂCĂLIȚI pe Facebook în aceste zile! Cum s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x