Antena Căutare

"Se apropie CLIPA, pericolul este IMINENT" Tot mai mulţi oameni au început să fie cuprinşi de PANICĂ! Uite ce se va întâmpla!

Temerile continuă pe marginea unui subiect ce a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă. Tot mai mulţi se tem de un posibil pericol ce ameninţă planeta.

Temerile continuă pe marginea unui subiect ce a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă. Tot mai mulţi se tem de un posibil pericol ce ameninţă planeta.

Un asteroid ce se îndreaptă către Terra a provocat numeroase dezbateri mai ales în mediul online. Tot mai mulţi se tem de faptul că acesta ar putea lovi planeta.

„Au început să se trezească, vor nimici planeta și întreaga omenire”! Avertismentul despre pericolul ce ne pândește!

Sunt şi voci care vorbesc despre o posibilă apocalipsă cauzată de corpul ceresc. Asteroidul are o dimensiune suficient de mare pentru a produce un adevărat cataclism.

Experţii spun că monitorizează atent fenomenul şi că nu există motive de îngrijorare pentru siguranţa omenirii. Totuşi, o comunitate de bloggeri au creat panică în mediul online cu afirmaţiile potrivit cărora asteroidul va lovi planeta.

„Vor distruge planeta, nu faceți asta!” Oamenii de știință sunt pe cale să dezlănțuie PERICOLUL!

Mai mult decât atât, sunt şi anumite culte religioase ce spun că pericolul acesta a fost anticipat şi că urmează să se producă în scurt timp.

Specialiştii NASA confirmă din nou că, din punct de vedere ştiinţific, planeta nu se află în niciun pericol iminent, iar asteroidul va terce pe lângă Terra.

Au sfidat GRAVITAŢIA! Această ILUZIE OPTICĂ te va face să ameţeşti şi să vezi străzile ALTFEL! (VIDEO)... "Nu mă pot abţine, chiar dacă sunt însărcinată!" O femeie nu se poate opri din a mânca aşa CEVA! O să-ţi faci ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x