Antena Căutare

Se cauta voluntari pentru descoperirea extraterestrilor de pe Luna

Oamenii de stiinta americani cauta voluntari care sa ii ajute sa descopere semne de viata extraterestra pe Luna, relateaza Huffington Post.

Fizicienii de la Universitatea de Stat din Arizona vor sa cerceteze in amanunt cele peste 340.000 de imagini de pe Luna colectate pana acum de NASA. Ei sunt convinsi ca vor gasi mesaje, unelte sau orice alte dovezi ale unor forme de viata extraterestra.

Pentru ca cercetarea este foarte complexa, s-au gandit sa ii implice si pe pasionatii de astronomie in ceea ce ar putea deveni un proiect educational foarte interesant.

Acestia ar urma sa lucreze online si sa caute in imaginile de pe suprafata lunara orice indiciu al prezentei extraterestrilor. Oamenii de stiinta spun ca o descoperire importanta este posibila deoarece imaginile sunt foarte clare, iar solul de pe Luna pastreaza urmele timp indelungat.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Tort de 50 de metri pentru presedintele Azerbaijanului... Secretul constructorilor de sateliti-spion din timpul Razboiului Rece, dezvaluit dupa 45 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x