Antena Căutare

Se împlinesc 33 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca. Care au fost ultimele sale preziceri pentru credincioșii români

Părintele Arsenie Boca a fost și este iubit de către credincioși, chiar și după moartea sa, pentru minunile pe care le face.

colaj arsenie boca manastire
Se împlinesc 33 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca. Care au fost ultimele sale preziceri | Hepta, Profimedia

Credincioșii români vin la mormântul părintelui Arsenie Boca, pentru a se ruga și a primi alinare în suferințele lor. În timpul vieții sale, acesta nu avea doar darul de a vindeca, ci și de a prevesti ceea ce se va întâmpla.

Citește și: Casa părintească a lui Arsenie Boca se vinde. Cât costă locul sfânt de 8,5 hectare, din Hunedoara

Se împlinesc 33 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca. Ultimele sale preziceri

Luni, 28 noiembrie, se împlinesc 33 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca. Supranumit „părintele Ardealului”, el a avut un har de a ajuta oamenii și de a le asculta rugăciunile, chiar și după ce a trecut la cele veșnice.

Părintele Arsenie Boca era cunoscut și pentru darul de a prevesti evenimentele, iar cea mai clară dovadă a fost atunci când a știut când va muri. El a fost închis de către comuniști și s-a stins din viață în noiembrie, înainte de căderea regimului lui Ceaușescu.

Credincioșii știu faptul că părintele Arsenie Boca a pictat biserica din satul Drăgănescu, la 25 km de Capitală, și Icoana Maicii Domnului cu Pruncul din altarul Bisericii Sfântul Elefterie din București.

Citește și: Arsenie Boca și detaliul știut doar de ucenicul său! Părintele Petre a dezvăluit totul! „Asta era întristarea lui”

Părintele Ardealului și-a prezis data morții, cu câțiva ani înainte, astfel că și-a însemnat-o în altarul bisericii pictate de el din satul Drăgănescu.

Acesta a pictat scena în care Sfântul Ștefan cel Nou este osândit, iar deasupra imaginii, a dezvăluit că va muri în aceeași zi ca a sfântului: „Iar cuviosul primind mucenicia la 53 de ani ai vârstei sale în 28 ale idelor lui noemvrie, cu vina de pe urmă: Ștefan mi-a făcut temnița mănăstire”, a fost premoniția sa, conform Click!.

După ce a murit la Mănăstirea Sinaia, părintele Arsenie Boca a fost îngropat la Mănăstirea Prislop, în data de 4 decembrie.

Citește și: Părintele Arsenie Boca a prezis pandemia de coronavirus: „Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea”

Ce a prezis părintele Arsenie Boca despre viitorul României

În afară de scenele pictate în care înfățișează distrugerea turnurilor gemene din New York, din data de 11 septembrie 2001, sau începutul erei tehnologice a omului modern, părintele Arsenie Boca a prezis câteva lucruri și despre viitorul țării sau al Bucureștiului.

„S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta Pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului (n.r. Capitală) pentru că foarte multe păcate sunt acolo”, a spus Arsenie Boca, conform Cancan.

Părintele Ardealului a prevăzut că țara noastră ar putea fi condusă, cândva, de un om vrednic: „Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani şi nouă nu ne va fi dat să vedem".

„Vor veni timpuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși, îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune multe impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul”, a mai prezis Arsenie Boca, conform sursei citate.

S-au mutat într-o casă veche de 130 de ani și au primit o scrisoare misterioasă de la fostul proprietar. Ce au putut să ... Ce făcea în timpul nopții o polițistă de 29 de ani care a fost suspendată din funcție. Ocupația îi poate aduce sancțiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x