Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Soțul ei a murit după un infarct! Imediat, a sunat medicul legist și i-a cerut ceva incredibil! Acum se luptă să facă un copil cu el. „Și-ar fi dorit asta”

O femeie din Australia, medic, se luptă în instanță pentru dreptul de a face un copil cu soțul ei decedat. Ea a prelevat spermatozoizi ai bărbatului la o zi după ce acesta a murit din cauza unui infarct miocardic.

O femeie din Australia, medic, se luptă în instanță pentru dreptul de a face un copil cu soțul ei decedat. Ea a prelevat spermatozoizi ai bărbatului la o zi după ce acesta a murit din cauza unui infarct miocardic.

Medicul Jennifer Gaffney, medic anestezist în vârstă de 35 de ani, vrea să facă un al doilea copil cu soțul ei, Daniel Gaffney, un medic dermatolog care a murit la vârsta de 38 de ani.

Cei doi au trăit împreună în Queensland, Australia, deși s-au născut în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Jennifer susține că și soțul ei, Daniel Gaffney, cu care a trăit timp de peste 12 ani, își dorea un al doilea copil.

Pe 6 noiembrie 2018, bărbatul a murit în urma unui atac de cord, în timpul unei călătorii în scop profesional. Jennifer Gaffney a primit teribila veste la doar câteva ore după ce a vizitat un specialist în fertilizare in vitro.

La scurt timp după ce a aflat că soțul ei a murit, Jennifer Gaffney a contactat același specialist și, cu acordul verbal al unui medic legist, a prelevat țesut din testiculele soțului ei, pe care apoi l-a conservat.

Acum, femeia solicită permisiunea de a face al doilea copil cu soțul ei decedat, la Curtea Supremă din Brisbane.

„M-am asigurat că nu fac această solicitare ca reacție la durerea provocată de moartea soțului meu. Sunt convinsă că asta îmi doresc în absența lui. De asemenea, cred cu tărie că existemța un al doilea copil ar fi în cel mai bun interes al primului nostru copil”, a spus femeia.

Acest caz aduce aminte de un alt caz, din iunie 2018. Atunci, Ayla Cresswell, în vârstă de 25 de ani, a primit permisiunea de a folosi sperma iubitului ei, Joshua Davies, imediat după ce acesta a murit subit, în august 2016.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro