Antena Căutare

Semnul Apocalipsei a apărut la Sfântul Mormânt de la Ierusalim! Pelerinii au trăit momente de groază (VIDEO)

Creștinii din întreaga lume au trăit adevărate clipe de groază atunci când ceva de-a dreptul șocant s-a întâmplat la Sfântul Mormânt de la Ierusalim. Pelerinii veniți să vadă cavoul lui Iisus Hristos au trecut prin momente terifiante atunci când un fenomen cutremurător s-a întâmplat!

Creștinii din întreaga lume au trăit adevărate clipe de groază atunci când ceva de-a dreptul șocant s-a întâmplat la Sfântul Mormânt de la Ierusalim. Pelerinii veniți să vadă Piatra Ungerii lui Iisus Hristos au trecut prin momente terifiante atunci când un fenomen cutremurător s-a întâmplat!

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva luni, chiar în timp ce numeorși pelerini se aflau la Ierusalim, acolo unde se află Sfântul Mormânt al lui Iisus Hristos.

Un martor a observat un fenomen cât se poate de straniu și a pus imediat mâna pe telefonul mobil, ca să filmeze întregul incident bizar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai exact, ca din senin, din Piatra Ungerii, piatra pe care Iisus Hristos a fost temporar pus după ce a fost răstignit, pare să fi început să curgă sânge.

Așa cum era de așteptat, clipul video al pelerinului a ajuns pe internet și a stârnit numeroase controverse. Unii au fost de părere că nu există motive de îngrijorare, în timp ce alții consideră că acesta a fi un semn clar că vine Apocalipsa și că vom asista în curând la sfârșitul lumii.

O ALTĂ PROFEȚIE DIN BIBLIE S-A ÎMPLINIT

Oamenii au trăit un adevărat șoc atunci când au asistat la o scenă despre care se spune că ar fi o profeție din Biblie ce anunță Apocalipsa și venirea lui Mesia pe Pământ.

Totul s-a petrecut la Zidul Plângerii din Ierusalim, principalul loc sacru al iudaismului. Turiștii veniți să viziteze locul considerat a fi sfânt au văzut un șarpe apărând dintre pietrele Zidului Plângerii. Un martor a filmat totul și, în scurt timp, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnind numeroase controverse printre creștini și evrei deopotrivă.

Alții sunt de părere că apariția șarpelui printre pietrele Zidului Plângerii ar putea să fie un semn de rău augur, ce prevestește timpuri grele sau chiar nenorociri.

3 produse de papetărie care te vor ajuta să îți organizezi spațiul de lucru... O navă extraterestră a fost filmată cihar în timp ce trecea pe lângă un avion (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x