Antena Căutare

Sfântul Ilie. Urări și mesaje pentru sărbătoriți

Credincioșii care poarta numele Sfântului Ilie își serbează ziua anual pe data de 20 iulie. Care sunt cele mai frumoase urări și mesaje de „La multi ani!” pe care le poti trimite sarbatoritilor în ziua Sfântului Ilie Tesviteanul.

Sfântul Ilie 2021. Mesaje și urări de "La mulți ani" pentru sărbătoriți Galerie
Urări și mesaje de Sfântul Ilie 2021 | shutterstock

Biserica Ortodoxă Română îl sărbătoreşte în ziua de 20 iulie 2021 pe Sfântul Ilie Tesviteanul, drept făcătorul de minuni şi aducătorul de ploi în perioadă de secetă.

Sfântul Ilie a venit pe lume cu peste 800 de ani î. Hr., în ţinutul Tesvi din Galaad, într-o familie de preoţi, într-o perioadă în care iudeii se închinau idolilor şi zeilor străini, pe vremea Împăratului Ahab. Se spune că la naşterea sa tatăl său a văzut oameni îmbrăcaţi în alb învelindu-l în scutece de foc şi, dându-i numele, i-au dat să mănânce o flacără, simbol al râvnei pentru Dumnezeu care l-a mistuit de-a lungul întregii sale vieţi.

În ziua de Sfântul Ilie oamenii se roagăpentru a se face minuni asupra lor.

De Sfântul Ilie se trimit urări și mesaje în semn de apreciere pentru persoanele care poartă numele marelui sfânt din calendarul ortodox.

Urări și mesaje de Sfântul Ilie

„În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de seceta, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!”

„Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Ilie!”

„Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul ILIE pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară”

„Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani”

„Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!”

„Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne. La mulţi ani!”

Citește și: Sfântul Ilie. Mănăstiri și Biserici din România cu hramul Sf. Ilie

„Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate și fericire. Să ai parte numai de zile senine și însorite!”

„Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

„La mulți ani! Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!”

„Felicitări cu ocazia acestei zile. îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!”

„La Mulți Ani cu ocazia Sfântului Ilie și să-ți fie ziua plină de minuni!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!”

„E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristețe și să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău și-ți urez un sincer La Mulți Ani!”

„La Mulți Ani, Iliuta! Sper să se spargă conductă fericirii pe stradă vieții tale.”

„Un zâmbet are puterea de a îndreptă totul și de a umple totul de lumina. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La Mulți Ani!”

„Se sărbătorește cel mai mare făcător de minuni și aducător de ploi în vreme de secetă. îți doresc să învingi orice furtună și să ai un cer senin.”

Ce nume se serbează de Sfantul Ilie

Potrivit statisticilor de la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, în România, există 130.000 de români își serbează onomastica de Sfântul Ilie. Dintre aceștia, 111.685 sunt bărbaţi, iar 15.685, femei.

Majoritatea românilor care îşi sărbătoresc onomastica respectiv 105.819, poartă numele de Ilie, alţi 3.304 – Iliuţă, iar 2.187- Lică.

De asemenea, alte 275 de persoane se numesc Eliade, 84 – Ilieş, 15 – Iliuş, iar una – Iliev. Dintre femeile care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ilie, 14.750 se numesc Ilinca, 839 – Eliana, iar 96 – Ilia, dar și Liana.

Brittney Bedwell, o femeie care a rămas paralizată în urma unui accident, a mers pe propriile ei picioare la altar. VIDE... Zvonurile conform cărora sportivii de la Jocurile Olimpice 2020 ar trebui să doarmă în paturi anti-intimitate au fost fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x