Antena Căutare

Sfârșitul e aproape! Specialiștii anunță distrugerea Universului!

Din nou, nu avem o teorie cu tente apocaliptice. Un nou studiu a adus o concluzie care s-ar putea să sune bine asupra uneia dintre cele mai mari temeri ale noastre

Din nou, nu avem o teorie cu tente apocaliptice. Un nou studiu a adus o concluzie care s-ar putea să sune bine asupra uneia dintre cele mai mari temeri ale noastre.

Universul cunoscut de noi ar putea muri în 2,8 miliarde de ani sau ar putea supraviețui la infinit. Poate că sună ridicol, dar teoria e susținută de dovezi științifice viabile, comprimate într-un studiu publicat pe arXiv. Cercetătorii au investigat scenariul Big Rip, în care Universul se extinde atât de mult încât spațiul și timpul sunt, ei bine, distruse. Studiul a fost analizat apoi de Jacob Aron pentru New Scientist.

Practic, teoria Big Rip spune că, la un moment dat, Universul fiind extins atât de mult, toate „marginile” lui vor deveni infinite, iar toată materia va înceta să existe.

Află în continuare toate rezultatele controversatului studiu!

Test de vedere. În această fotografie se găsește cifra 6. Ați descoperit-o?... Încercați să fiți calmi și rezervați! Berbecii ar putea avea probleme cu banii! Horoscopul zilei de luni, 29 februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x