Căutare Live

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine

Un studiu bazat pe tehnici ale cititului în palmă a dezvăluit ceva de-a dreptul incredibil. Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă?

Privește atent și o să rămâi uimit

Un studiu bazat pe tehnici ale cititului în palmă a dezvăluit ceva de-a dreptul incredibil. Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă?

Cititul în palmă este o tehnică ce a fost de-a lungul timpului folosită cu scopul de a prezice viitorul sau de a descoperi mai multe despre persoana respectivă.

Se pare că și Alexandru cel Mare era priceput la ghicitul în palmă. Într-o lucrare de speciliatate, o atenție deosebită este dată semnului „M” făcut de liniile din palmă.

Ai și tu litera „M” în palmă?

Se spune despre persoanele care au acest semn că sunt făcute pentru a avea succes în jurnalism, educație sau orice alt domeniu ce are legătură cu scrisul. În plus, aceste persoane se pricep la făcut bani și își aleg meserii în care ambiția este importantă.

Test de PERSPICACITATE! Folosește orice semn din aritmetică și rezolvă calculul. Te-ai prins?

Au noroc în viață și destinul le promite multe reușite. Stau extrem de bine și cu intuiția, iar asta le garantează reușitele.

„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de c... Dragoste la prima vedere. L-a căutat doi ani, într-o țară străină. Tânăra a trăit un șoc cand a aflat adevărul despre iu...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri