Antena Căutare

Și-a adus copilul pe lume, cu riscul de a nu-l mai vedea niciodată. O femeie a născut, după ce a intrat în comă: "Când îţi vezi bebeluşul pentru prima dată, te aştepţi să nu fie îmbrăcat"

Deanne Harry, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Torquay, şi-a adus fetiţa pe lume, aflându-se în comă, după o cezariană complicată, care ar fi putut să o ucidă. Ultima amintire a acesteia este chipul soţului său, David, glumind înainte de operaţie.

Deanne Harry, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Torquay, şi-a adus fetiţa pe lume, aflându-se în comă, după o cezariană complicată, care ar fi putut să o ucidă. Ultima amintire a acesteia este chipul soţului său, David, glumind înainte de operaţie.

În momentul în care s-a trezit, femeia nu şi-a recunscut bebeluşul, când doctorii i-au arătat fotografii cu micuţa. Puiul şi-a întâlnit mămica abia când a împlinit 15 zile de viață.

‘Mama mi-a adus-o pe Freya. A fost destul de ciudat pentru că atunci când îţi vezi bebeluşul pentru prima dată te aştepţi să nu fie îmbrăcat", a povestit femeie pentru The Sunday Mirror

Deanne suferea de preeclampsia, iar doctorii au luat decizia de a-i induce naşterea, însă în momentul în care a adus-o pe lume pe Freya aceştia au descoperit că micuţa avea bacteria E.coli.

De asemenea, medicii de la spitalul din Torbay au descoperit că femeia suferea de Sindromul HELLP, când ficatul şi rinichii au început să cedeze. Din fericire pentru Deanne, s-a găsit un donator tânăr, însă doar după ce a fost mutată, în comă, în Londra.

‘Ii datorez viaţa mea acelei persoane şi familii. Din păcate, nu ne este permis să îi cunoaştem însă cei din spital îi vor transmite scrisoarea mea’, a povestit mămica.

Video. 149 de lămpi, 16 metri şi temperaturi de până la 3.000 de grade Celsius! Nemţii au lansat cel mai are SOARE artif... A făcut artă din boala de care suferă! O tânără bolnavă de vitiligo și-a transformat trupul într-o hartă, după ce oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x