Antena Căutare

Răzbunarea unui mire. Și-a filmat logodnica înșelându-l și a arătat imaginile tuturor, în timpul nunții!

Un băbat și-a filmat logodnica înșelându-l. Apoi, în fața tuturor invitaților, a proiectat imaginile compromițătoare pe un ecran imens, chiar în timpul nunții. 

Răzbunarea unui mire. Și-a filmat logodnica înșelându-l și a arătat imaginile tuturor, în timpul nunții! Galerie
mire, mireasa, nunta

Un băbat și-a filmat logodnica înșelându-l. Apoi, în fața tuturor invitaților, a proiectat imaginile compromițătoare pe un ecran imens, chiar în timpul nunții.

În timpul petrecerilor de nuntă, multe cupluri aleg să prezinte un colaj video cu cele mai frumoase momente din viața lor împreună. În cazul unei nunți din Singapore, imaginile idilice au fost întrerupte brusc și în locul lor, spre oroarea miresei, au început să ruleze imagini cu mireasa, în compania unui bărbat...care nu era mirele!

ATINGERI NEPOTRIVITE CU UN BĂRBAT STRĂIN

Mirele își filmase logodnica în timp ce intra cu un bărbat necunocut într-un hotel. Între cei doi, era clar că exista relație de natură intimă, cei doi atingându-se într-un mod nepotrivit în timp ce intrau în hotel.

Răzbunarea unui mire. Și-a filmat logodnica înșelându-l și a arătat imaginile tuturor, în timpul nunții!

mire, mireasa, nunta

„Publicul” a privit imaginile fără să scoată vreun sunte. La sfârșitul înregistrării, mirele i-a spus câteva cuvinte „alese” miresei și a plecat, lăsând-o singură, în fața umilinței de fi demascată în fața tuturor rudelor și prietenilor.

MIRELE A ANGAJAT UN DETECTIV PARTICULAR

Primele suspiciuni au început să apară cu câteva sîptămâni înainte de nuntă. Pentru că a vrut să fie sigur că se căsătorește cu o persoană fidelă, mirele a apelat la serviciile unui detectiv particular.

Pentru asta, a angajat-o pe doamna Zhou, de la Ajax Investigation And Security Services. După ce și-a încheiat investigația, detectivul credea că mirele va rupe logodna. Când s-a trezit cu o invitație la nuntă în cutia poștală nu a știut ce să creadă! Mânată de curiozitate, s-a dus la nuntă.

În momentul în care imaginile au apărut pe ecran, Zhou spune că a înțeles perfect care fusese planul mirelui.

Ceaules! Cum furau țiganii căciulile de blană ale văduvelor care jeleau în Bellu, în cimitir. Cu o undiță, apoi le vinde... Mesajul unei mame înainte de a muri de o formă gravă de cancer: „Mi-au spus că sunt sănătoasă, acum o să mor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x