Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„M-am îndrăgostit de un criminal în serie”. Singura femeie pe care Ted Bundy a iubit-o cu adevărat, detalii despre viața alături de „ucigașul cu chip de înger”

Era divorțată, cu un copil de crescut. Într-o zi, un bărbat arătos și incredibil de șarmant a invitat-o în oraș. A fost dragoste la prima vedere. S-au mutat imediat împreună și au trăit fericiți, câțiva ani. Totul s-a terminat cu un telefon dat Poliției. Astăzi, după mai bine de 40 de ani de tăcere, femeia vorbește: Cum a fost viața alături de Ted Bundy, cel mai celebru criminal în serie din SUA?

Era divorțată, cu un copil de crescut. Într-o zi, un bărbat arătos și incredibil de șarmant a invitat-o în oraș. A fost dragoste la prima vedere. S-au mutat imediat împreună și au trăit fericiți, câțiva ani. Totul s-a terminat cu un telefon dat Poliției. Astăzi, după mai bine de 40 de ani de tăcere, femeia vorbește: Cum a fost viața alături de Ted Bundy, cel mai celebru criminal în serie din SUA?

Elizabeth Kendall l-a cunoscut pe Ted Bundy în anul 1969, când lucra ca secretară la Universitatea din Washington, pe vremea când cel mai celebru criminal în serie din SUA era student la Psihologie.

Prima lor întâlnire a fost într-un bar. A fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au mutat împreună, iar Bundy a devenit un al doilea tată pentru Tina, fiica lui Elizabeth. Cei doi au format un cuplu la începutul anilor 1970, adică perioada în care criminalul a săvârșit cele mai multe dintre crimele pentru care a fost condamnat la moarte.

În timpul detenției, Bundy le-a vorbit jurnaliștior despre cât de mult o iubea pe Elizabeth și cum gândul că un alt bărbat ar atinge-o l-ar înnebuni:

„Eram orbit de gelozie. Noaptea, înainte să adorm, îmi imaginam ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi despărțit de mine. Era ca o formă de tortură”, povesteaTed Bundy.

Însă Elizabeth a fost prima persoană care le-a spus autorităților că iubitul ei ar putea fi criminalul în serie pe care toată America îl căuta. Femeia a sunat la Poliție, spunând că Bundy corespunde descrierii bărbatului suspectat că ar fi răpit mai multe femei în statul Washington. Din nefericire, apelul ei nu a fost luat în serios, fiind pus laolaltă cu sutele de apeluri de același fel.

În ciuda suspiciunilor sale, femeia a rămas alături de Bundy. Cei doi ajunseseră să își facă planuri de căsătorie.

După ce Ted Bundy a fost arestat, Elizabeth a dat anchetatorilor mai multe detalii despre comportamentul bărbatului și despre bănuielile ei, declarând că, în zilele în care femeile ucise au dispărut, Bundy era mereu „plecat” de acasă.

În 1981, cu opt ani înainte ca Ted Bundy să fie executat, Elizabeth a publicat cartea „Prințul Fantomă: Viața mea alături de Ted Bundy”. De atunci, nici ea și nici fiica ei nu au mai apărut în spațiul public. În 2020, cele două vor fi protagonistele unei miniserii prodose de Amazon, în care vor oferii noi detalii despre cel mai celebru criminal în serie din SUA.

CINE A FOST TED BUNDY?

Poate cel mai cunoscut criminal în serie din lume este Ted Bundy, un tânăr din Burlington (Vermont - SUA), care, potrivit estimărilor finale, a omorât 30 de femei pe care le-a violat și le-a schingiut în cele mai odioase feluri.

Despre bilanțul atroce al lui Bundy se spune că nu poate fi stabilit cu exactitate pentru că dincolo de 30 de crime recunoscute, anchetatorii bănuiesc că alte zeci de femei dispărute în mod misterios ar fi pierit, ucise fiind de diabolocul infractor, care a speriat Statele Unite ale Americii în perioada 1974-1978.

Site-ul a1.ro a scris pe larg despre viața și victimele lui Ted Bundy, în acest material: Criminalul cu chip de înger! A luat peste 100 de suflete de femei nevinovate: „Aş vrea să le transmit familiei şi prietenilor dragostea mea”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro