Antena Căutare

Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Un cuplu a reușit să își cumpere o casă și au urmat lucrările de renovare. Tinerii au trăit o surpriză de zile mari atunci când au făcut o descoperire complet neașteptată.

Tyler Schultz daramand zidul fals din noua sa locuinta Galerie
Doi tineri au făcut o descoperire complet neașteptată în casa lor nouă | mia_bug/TikTok

O tânără pe nume Charity Schultz a decis împreună cu soțul său că a venit momentul să se mute într-o locuință nouă. Cei doi au strâns bani și, la momentul potrivit, au cumpărat casa pe care și-au dorit-o, într-un oraș din Oklahoma, Statele Unite ale Americii.

Soții au știut încă de la început faptul că va fi nevoie să investească bani și să recurgă la numeroase lucrări de renovare și amenajare, dar acest lucru nu a stat în calea fericirii lor.

Ce descoperire neașteptată au făcut doi tineri care își renovau casa

Înarmați cu multă răbdare și fericiți că în sfârșit au reușit să își cumpere o casă doar a lor, Charity Schultz și Tyler s-au apucat de zugrăvit. Nu a durat mult și cei doi au avut parte de o surpriză de zile mari, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citește și: Un vânător de comori a fost angajat să investigheze casa unei familii, înainte ca aceasta să o vândă. Ce a găsit în podea

Într-un clip video postat de curând pe TikTok, femeia a dezvăluit ce descoperire uluitoare a făcut. Dorind să renunțe la unul dintre zidurile din locuință, aceasta a rămas fără cuvinte atunci când a realizat faptul că tocmai descoperise un spațiu secret! La o privire mai atentă, soții din Statele Unite ale Americii au înțeles că respectivul loc era, de fapt, o baie misterioasă, dotată inclusiv cu duș.

Detaliu ce i-a lăsat cu adevărat mască pe cei doi a fost faptul că din baie nu lipsea nici măcar suportul de săpun!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Extrem de entuziasmați de descoperirea făcută, cei doi americani au pus imediat mâna pe telefonul mobil și au filmat totul. Practic, Charity și Tyler Schultz au realizat un clip video în care au „documentat” întreaga lor aventură, din locuința pe care au cumpărat-o recent.

În mod surprinzător, filmarea a fost publicată pe pagina lor de TikTok și a ajuns instant virală în toată lumea, adunând mai bine de 1,8 milioane de vizualizări și mii de reacții de la persoane din întreaga lume, care au fost surprinse de cele văzute, arată cei de la Mirror.co.uk.

Citește și: Cum arată interiorul celei mai mari case din lume. Imagini spectaculoase din reședința în valoare de 340 milioane de dolari

Atunci când au vizitat locuința pentru prima dată, agentul imobiliar i-a anunțat pe cei doi tineri că, în spatele respectivului zid fals există o problemă de scurgere. Știind că nu își pot permite o casă mai scumpă sau mai modernă, cumpărătorii au decis să treacă peste problemele prezentate și să se ocupe ulterior de repararea acestora. Iată totuși că ceea ce ei credeau inițial că este doar o țeavă fisurată s-a dovedit a fi, de fapt, o baie suplimentară, lucru extrem de valoros și apreciat de orice familie, indiferent de situație.

Povestea celor doi americani a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, mulți considerând că aceștia au avut noroc din plin atunci când au cumpărat respectiva locuință.

O tânără a născut un bebeluș gigant de aproape 6 kilograme! Ce s-a întâmplat cu femeia după sarcină... Jonathan Lancaster, bărbatul abandonat de părinți din cauza malformației faciale. Cine e femeia care i-a redat speranța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x