Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Soțul a legat-o și i-a promis o surpriză! Femeia a regretat cumplit și a ajuns la spital

Caz incredibil ce a șocat oamenii din întreaga lume. Un bărbat a venit acasă și și-a prins soția citind o anumite carte, lucru ce l-a enervat atât de tare, încât a pus mâna pe cuțit și i-a tăiat degetele! Ce carte citea femeia și de ce omul s-a înfuriat atât de tare?

Caz incredibil ce a șocat oamenii din întreaga lume. Un bărbat a venit acasă și și-a prins soția citind. Omul a legat-o pe tânără, s-a apropiat de ea și i-a șoptit că i-a pregătit niște surprize. În scurt timp, femeia a trăit un șoc și a ajuns la spital!

Rafiqul Islam de 30 de ani, de origine din Bangladesh, a venit într-o zi acasă și și-a găsit soția răsfoind o carte.

Omul a luat-o să privească atent și, culmea, în loc s-o laude pentru faptul că studiază pentru obținerea unei diplome, a decis să îi aplice o pedeapsă de zile mari. Straniul incident i-a lăsat mască și pe medici, mai ales că nu mereu o simplă carte poate naște un asemenea episod violent de gelozie.

Soțul a legat-o și i-a promis o surpriză! Femeia a regretat cumplit și a ajuns la spital

Fiindcă nu era de acord ca soția să aibă studii, omul a legat-o pe tânăra de 21 de ani la ochi, i-a pus bandă scotch pe gură și apoi i-a tăiat degetele de la o mână, ca să se răzbune. Și ca totul să fie și mai sadic, omul a aruncat degetele la gunoi, pentru ca doctorii să nu le mai poată coase la loc.

În mod firesc, cazul a atras atenția autorităților, care încearcă să îl pedepsească pe vinovat. Se pare că gesutl cumplit ar fi pornit de la faptul că omul era gelos că el are doar opt clase, iar soția sa urmează să atingă un nivel superior.

Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că gelozia nu este întodeauna un lucru bun într-o relație, căci aceasta se poate manifesta și în plan distructiv pentru unul sau poate chiar pentru ambii parteneri.

Recomandari