Antena Căutare

SPECIAL! Cum se comporta zodiile ca agentie matrimoniala

Astrologii spun ca teoriile lor contrazic tot ce stiam pana acum din articolele de prin ziare sau de pe site-uri in legatura cu combinatiile de zodii. Daca ar fi sa privim din prisma astrologiei, de vina ca unele relatii sunt destinate esecului, iar unele sunt sortite sa dureze, este zodia.

Daca un taur si un berbec ar fi in acelasi loc, cu siguranta s-ar impunge. Doar ca in astrologie lucrurile nu stau tocmai asa. Cele doua semne se potrivesc de minune.

Berbecul si taurul nu sunt singurele exemple de combinatii care aduc fericirea. Regele junglei se completeaza cu un scorpion, dar si cu alte doua zodii.

"Se spune ca leul se potriveste foarte bine cu berbecul si cu sagetatorul, care sunt tot doua zodii de foc, deci in amor, sunt focoase", explica astrologul Mariana Cojocaru.

Astrologii spun ca inconstient suntem atrasi de zodiile care ni se potrivesc, care ne completeaza. Dar aici mai intervine ceva: astrograma personala.

"Exista mai multe semne compatibile, dar ele sunt date de astrograma personala a fiecarui individ in parte. Unul, daca este berbec, si are, de exemplu, karma pozitiva sau sensul vietii, sau casa casatoriei in berbec, se va casatori cu un berbec", mai spune Mariana Cojocaru.

Daca, totusi, suntem indragostiti de o persoana a carei zodie nu este compatibila sub nicio forma cu a noastra, mai exista o speranta. Ce-i drept, destul de mica. "Se spune ca exista un minim de 30% garantat chiar si intre zodiile incompatibile. Chiar daca sunt zodii opuse vor trebui sa se armonizeze. Tine de schimbarea noastra ori, care e secretul: oamenii se schimba foarte greu", sustine Mariana Cojocaru.

Chiar daca modul in care evolueaza o relatie tine de zodiile partenerilor sau nu, unii romani raman tot la parerea ca ce-i in mana nu-i minciuna. Pentru ei, astrologia nu e o stiinta exacta, deci, nu este credibila.

Puteti urmari toate editiile Observatorului Special pe AntenaPlay.ro.

GALERIE FOTO! Sculpturi inedite in... dovleci... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita. Vezi ce-ti rezerva astrele pe 23 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x