Antena Căutare

Spectatorii de la Jocurile Olimpice au încremenit! Ce a apărut pe pista sportivilor, chiar în timpul competiției! (VIDEO)

Spectatorii de la Jocurile Olimpice au încremenit atunci când au văzut ce a apărut pe pista sportivilor, chiar în timpul competiției de snowboard! Una dintre concurente a fost la un pas de o tragedie!

Spectatorii de la Jocurile Olimpice au încremenit atunci când au văzut ce a apărut pe pista sportivilor, chiar în timpul competiției de snowboard! Una dintre concurente a fost la un pas de o tragedie!

În momentul incidentului, Ulbing concura împotriva rusoaicei Milena Bikova. Sportiva austriacă s-a calificat în sferturile de finală şi a încheiat concursul pe locul şapte.

O veveriţă a pătruns pe pista de snowboard, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang şi a fost pe punctul de a fi lovită de una dintre concurente, la slalom uriaş paralel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Veveriţa a apărut pe pistă în faţa austriecei Daniela Ulbing şi în momentul trecerii snowboardului s-a oprit derutată foarte aproape de acesta. Animalul a scăpat nevătămat, potrivit news.ro.

În sferturile de finală, Ulbing a concurat împotriva sportivei cehe Ester Ledecka, care a câştigat titlul olimpic.

Cea mai bizară regulă din învățământ! Elevii nu mai au voie să poarte pantofi sau șosete la examene!... O tânără a devenit milionară într-o secundă după ce a apucat-o pofta de aripioare crocante! Cum a fost posibilă minunea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x