Antena Căutare

Spune-mi în ce lună te-ai născut, ca să-ți spun ce fel de femeie ești! Surpriză mare pentru cele născute în mai!

Există o mare legatura intre personalitatea oamenilor și luna in care s-au nascut, așa cum horoscopul are capacitatea de intui și influența destinul lor. Detalii surprinzătoare despre cele nascute in luna mai.

Specialiștii susțin că există o mare legătură între personalitatea oamenilor și luna în care s-au născut, așa cum horoscopul are capacitatea de intui și influența destinul lor. O nouă analiză scoate la iveală amănunte importante despre caracterul femeilor, în funcție de luna nașterii. Detalii surprinzătoare despre cele născute în luna mai. Tu știai asta despre tine?

Ianuarie

Femeile care s-au născut în luna ianuarie sunt extrem de ambițioase, serioase și conservatoare. Sunt destul de critice la adresă celorlalți și nu le place să vorbească prea mult despre propriile sentimente. În general permit să se apropie de ele numai celor care li se aseamănă din punct de vedere intelectual.

Februarie

Femeile născute în februarie sunt extrem de romantice și au nevoie să fie tratate cu răbdare. Își schimbă starea de spirit destul de rapid și de aceea sunt destul de greu de înțeles. Modul lor de gândire este unul de abstract și foarte greu iartă dacă sunt înșelate.

Martie

Femeile care s-au născut în luna martie sunt pline de șarm și carismă. Sunt loiale și foarte dedicate. Se îndrăgostesc foarte greu. Sunt simpatice doar până le superi, dar totuși, este o adevărată plăcere să fii în preajmă lor.

Aprilie

Femeile care s-au născut în luna aprilie sunt extrem de diplomate și este foarte ușor să interacționezi cu ele. Sunt destul de geloase și dacă se întâmplă să aibă un moment de rafulare, este mai bine să păstrezi distanță. Te vor face să te simți cel mai fericit bărbat de pe pământ. Își deschid sufletul numai în față celor care merită cu adevărat.

Mai

Femeile născute în luna mai sunt foarte persistente și loiale principiile lor. Sunt femei extrem de atractive, au un caracter dificil și pot deveni extrem de periculoase pentru un bărbat care se îndrăgostește de ele. Tocmai de aceea, cei care s-au îndrăgostit de o femeie născută în luna mai, o vor ține minte toată viață.

Iunie

Femeile născute în luna iunie sunt foarte curioase, comunicative și creative. De obicei vorbesc și apoi gândesc. Aprecieaza persoanele care le spun adevărul în față. Au tendința de a manipulă într-o relație.

Iulie

Femeile născute în luna iulie sunt foarte modeste, frumoase și extrem de inteligențe. Nu vor conflicte și sunt politicoase cu toată lumea. Dacă le-ai înșelat, îți poți luă adio de la ele.

August

Femeile născute în luna august sunt o combinație între egoism și altruism. Nu trebuie să fii în competiție cu ele căci până la urmă vor câștiga. Au un simț al umorului dezvoltat, însă nu le place să fie luați peste picior.Vor să fie mereu în centrul atenției și suferă dacă nu se întâmplă așa.

Septembrie

Femeile născute în luna septembrie sunt blânde, frumoase și disciplinate. Nu îi uită niciodată pe cei care le trădează. Nu îi uită niciodată pe cei care i-au trădat și sunt destul de răzbunătoare. Aceste femei vor relații pe termen lung, nu sunt femei de o noapte. Pe de altă parte, sunt extrem de critice și au așteptări mari de la partenerii lor. Bărbatul trebuie să demonstreze că le merită.

Octombrie

Femeile născute în luna octombrie au un caracter foarte puternic. Sunt persoane sensibile, însă nu vor plânge niciodată în față cuiva. Sunt extrem de inteligențe și nu-și deschid sufletul în față oricui. Sunt adeseori invidiate de alte femei.

Noiembrie

Femeile născute în luna noiembrie sunt întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți. Își dau seamă imediat când cineva încearcă să le păcălească. Sunt genul de persoane care spun întotdeauna adevărul, chiar și dacă doare.

Decembrie

Femeile născute în luna decembrie pot fi foarte nerăbdătoare, dar norocoase căci găsesc mereu o cale de a ieși câștigatoare. Au darul de a-i binedispune pe ceilalți, au o inimă deschisă și, în general, acceptă „loviturile” din partea celorlalți.

sursa: actualitatea.biz

Zi de mare însemnătate creștină: DUMINICA MIRONOSIȚELOR! De ce bărbații trebuie să se poarte astăzi special cu mamele, s... Zodiile imposibil de înțeles! Cele mai predispuse sunt semnele zodiacale de apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x