Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Imagini incredibile cu singura mașină din România acoperită cu un milion de cristale

Următoare filmare va stârni invidia multora, dar mai ales a doamnelor şi domnişoarelor care adoră pietrele preţioase. Nu vă gândiţi la inele sau cercei, ci la o bijuterie pe patru roţi. Vedeți, în exclusivitate, singura mașină din România, acoperită cu un milion de cristale.

Creatoarea capodoperei spune că inspirația i-a venit după ce a văzut pe internet o mașină asemănătoare cu cea pe care tocmai a împodobit-o.

"Mi-am dorit-o! Nu am știut dacă o pot realiza, dar cu multă muncă, uite, că mai am un pic și o termin!", spune artista.

Creatoare spune că impulsul puternic a venit atunci când a fost sigură că nu mai există o altfel de bijuterie de acest fel la noi în țară: "Dacă mai exista încă una la noi, în România, nu făceam!"

Povestea ei începe atunci când și-a dorit foarte mult o husă de telefon cu cristale, iar la acel moment nu exista acel tip în România. Aceasta a hotărât să își materializeze visul cu propriile mâini, iar de la "a dori" până la "a face" și "a obține", nu a fost decât un pas!

Aspirațiile ei au devenit realitate și a construit din asta o adevărată afacere!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro