Antena Căutare

Statele Unite: Au rapit un mester pentru a-si repara casa!

Nu e tocmai simplu sa fii mester in California, Statele Unite. Ai putea fi rapit, in orice clipa, de un cuplu aparent „normal” si obligat sa repari o intreaga casa!

Statele Unite: Au rapit un mester pentru a-si repara casa!
| Hepta.ro

Potrivit Huffington Post, Jason DeJesus si Chanelle Troedson, doi cetateni mult prea agresivi, au fost arestati de catre politie dupa ce au rapit si batut un... mester. Motivul? Stricaciunile din casa. Se pare ca acestia ar fi vrut sa scape de probleme (o usa stricata, o masina de spalat vase defecta, ceva nereguli la piscina...) fara a plati un sigur dolar, lucru posibil doar daca apelezi la rapire si ameninti victima cu o arma. Sau daca o caftesti, ceea ce, de fapt, s-a si intamplat.

Doar ca agresorii nu s-au rezumat la o singura sesiune de reparatii. Asa ca au incercat sa-l "transporte" pe mester la o alta casa, sa duca treaba pana la capat. Din pacate pentru ei, au ramas fara benzina. Si nu au realizat ca, lasandu-l pe om singur in masina, acesta va face tot posibilul pentru a scapa.

„Un barbat blond a venit la ursa, batand cu disperare in usa, si m-a intrebat daca poate folosi telefonul . Mi-a spus ca a fost rapit si batut”, marturiseste un martor.

Finalul, dupa cum puteti ghici, a fost unul clasic. Un sunet care se aude, la inceput, in departare, iar apoi din ce in ce mai aproape... Sirena politiei.

foto: Hepta.ro

Au aparut primele parodii ale filmului "The Hobbit"!... Ceramica de Horezu a fost inclusa in Patrimoniul Cultural Imaterial al UNESCO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x