Antena Căutare

Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit internetul

Un clip a ajuns viral, după ce a surprins un fenomen extrem de bizar! Din cer părea că au picat extrem de mulți viermi, iar oamenii au apelat la umbrele ca să se protejeze de ploaia ciudată. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

fenomen bizar într-o provincie din china, o așa-zisă ploaie cu viermi a acoperit străzile și o mașină portocalie
Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit internetul | Captură Twitter

Cetățenii din provincia chineză Liaoning au fost sfătuiți să nu își părăsească casele decât cu umbrele la ei, după ce orașul ar fi fost martorul unui fenomen extrem de bizar, potrivit outlookindia.com și nypost.com.

Clipul video care surprinde o groază de viermi căzuți peste tot pe străzile din provincia din China a devenit, în scurt timp, viral. Iată care e explicația fenomenului și ce se crede că erau, de fapt, viermii de pe mașini și trotuare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva!

Care e explicația fenomenului bizar care s-a petrecut pe străzile provinciei chineze Liaoning

Potrivit revistei științifice „Mother Nature Network”, explicația cea mai plauzibilă pentru acest fenomen bizar ar fi faptul că viermii ar fi fost „măturați” de vânturile puternice din timpul unei furtuni și împrăștiați, apoi, peste tot prin oraș, citează sursa menționată mai sus.

În schimb, alți oameni au sugerat că vietățile cu aspect vâscos ar fi, de fapt, florile unui arbore de lalea, care aduc foarte bine cu viermii de pământ:

„Aceștia nu sunt viermi sau animale, ci tulpinile unor flori căzute din copaci.”, a scris un utilizator pe Twitter, citat de sursa menționată mai sus./„Nu sunt omizi, ci flori ale unui anumit tip de pom. Când acestea încep să cadă pe jos, înseamnă că pomul este pe cale să înflorească.", a mai explicat un alt utilizator.

Cu toate acestea, unele guri spun că fenomenul observat ar putea fi unul extrem de real și să fi plouat într-adevăr cu viermi:

„Este rar, dar nu imposibil ca viermii să cadă din cer în timpul unei ploi, iar fenomenul este numit chiar <<ploaie cu viermi>>. De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când apar condiții meteo specifice, cum ar fi vânturi puternice, care ridică omizile ce pot fi purtate pe distanțe lungi înainte de a cădea înapoi pe pământ odată cu ploaia.", a declarat un alt utilizator, citat de sursele menționate mai sus.

Un fenomen relativ asemănător a avut loc în luna decembrie a anului trecut în Florida

Potrivit unui raport al New York Post, un eveniment relativ asemănător a avut loc în luna decembrie a anului trecut, atunci când s-ar fi crezut că au căzut iguane din copaci, în timpul unei ploi extrem de puternice din Florida.

Raportul a mai precizat că acest lucru nu este total neobișnuit, el având loc atunci când vremea rece lovește un loc care e, de regulă, călduros.

Citește și: „Comoara” găsită de un bărbat din Gorj în pământ. Ce a descoperit când căuta cu detectorul de metale: „Am intrat puțin în panică”

O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa cev... Un bărbat a văzut ceva mișcându-se în tufișuri și când s-a apropiat a chemat de urgență ajutoare. Ce a descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x