Antena Căutare

Suceava: Conducta de gaz avariata de un muncitor cu un nume consacrat - Doru Dorel

O conducta de gaze sparta in Suceava s-a transformat rapid din motiv de panica intr-unul de glume.

Si asta pentru ca teava a fost avariata, accidental, de un muncitor cu un nume consacrat: Doru Dorel, pentru prieteni. Angajatii companiei de gaze au remediat avaria in timp util si nimeni nu a avut de suferit. Doar reputatia muncitorului a fost sifonata.

Inca nu e clar cine va trage ponoasele dupa incidentul din aceasta dimineata. Insa nu sunt dubii legate de persoana care a agatat, fara sa vrea, conducta de gaze cu cupa excavatorului.

Gazul care a inceput sa tasneasca prin fisura a starnit intai panica. Spiritele s-au calmat rapid insa dupa ce pompierii si angajatii companiei de gaze au ajuns la locul incidentului.

Avaria a fost remediata in scurt timp. Conducta respectiva alimenta doar casa de cultura a sindicatelor, asa ca locatarii blocurilor din zona nu au avut de suferit.

Daca se va stabili ca firma de constructii nu a respectat hartile atunci cand a facut sapaturile, ar putea plati lucrarile de reparatie. Acum zambitor, domnul Doru risca insa si el sa simta la buzunar greseala facuta.



VIDEO! Horoscop 8 mai: Gemenii trec prin clipe grele!... VIDEO! O veverita londoneza are gusturi rafinate: mananca briose cu ciocolata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x