Antena Căutare

Sufera de o boala-autoimuna, dar vor sa traiasca clipa: Ei vor escalada Vf. Moldoveanu, 2.544 metri!

Au spus “STOP” inconvenientelor aduse de o boala auto-imuna care ii lasa fara pofta de viata si ii supunea unor dureri groaznice. Ana Maria si Razvan sufera de de rectocolita si totusi, vor sa isi depaseasca propriile limite impuse de un organism ce nu ii mai asculta. Provocarea? Escaladarea Varfului Moldoveanu - 2.544 metri!

Cei mai inalti munti din Romania, Muntii Fagaras, sunt greu de strabatut si pentru alpinisti. Ana Maria si Razvan nu se lasa coplesiti de altitudinea lor si vor sa ajunga pana in masivul Moldoveanu, chiar daca asta inseamna ca vor duce o lupta cu propriul lor organism.

De 16 ani, Ana Maria se confrunta cu o boala crunta, Rectocolita. I s-a pus acest diagnostic cand avea doar 10 ani. Aceeasi boala i-a schimbat viata si lui Razvan; de pe o zi pe alta a trebuit sa se reinventez. De la un tip care facea sport, a ajuns sa duca o viata sedentara pentru ca rectocolita il lasa lipsit de vlaga.

Boala le scade aproape de tot pofta de mancare si le da permanent o senzatie de oboseala. Rapid apar si durerile articulare. dureri abdominale, senzatia de urinare. Chiar daca boala le pune o multime de piedici, tinerii vor sa faca ceea ce un om sanatos si-ar propune fara probleme: sa escaladeze muntii Fagaras. Vor ajunge la Balea Lac pe 6 septembrie. De acolo vor urca timp de 7 ore pana la Podragu. Dupa inca 4 ore de mers vor ajunge pe varful Moldoveanu.

Ana Maria si Razvan nu vor merge singuri in aventura catre varful Moldoveanu. Ei vor fi insotiti de o echipa de medici care le va monitoriza permanent starea de sanatate.

EXCLUSIV! Lautarul scafandru a cantat LIVE sub apa!... Omul care-si vede lungul nasului: barbatul care a acceptat cu umor o proteza magnetica pentru a trai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x