Antena Căutare

Suma cu care o femeie își închiriază soțul pe oră. Afacerea e atât de prosperă încât bărbatul a renunțat la vechiul loc de muncă

O femeie nu a mai suportat cheltuielile mari din casa cu trei copii și a decis că e timpul să facă ceva în această privință. Inventivitatea și nevoia au împins-o pe femeia de 38 de ani să își închirieze soțul pe o sumă frumușică. Care e afacerea ce le aduce soților mai mulți bani decât au visat.

O femeie nu a mai suportat cheltuielile mari din casa cu trei copii și a decis că e timpul să facă ceva în această privință.

Shutterstock

O femeie a reușit să își convingă soțul să își schimbe locul de muncă, după ce a ascultat un podcast al unui bărbat care asamblează mobilă, potrivit DC News. Astfel, știind ce bărbat potent are acasă, Laura Young nu a mai stat pe gânduri și a decis să își închirieze bărbatul cotra cost.

Citește și: O mamă a vrut să-și vândă rochia pe Facebook, dar a trăit o surpriză uriașă când a început să primească mesaje. Ce a pățit

Ce trebuie să facă bărbatul închiriat de soție. Ce sumă cere femeia în vârstă de 38 de ani

Așadar, Laura Young a decis să își deschidă o afacere care s-a dovedit a fi prosperă. Ea a considerat că este cazul să urmeze exemplul bărbatului pe care l-a ascultat în podcast și a ales să își închirieze soțul pe suma de 40 de lire pe oră. În prezent, femeia are trei copii, iar cheltuielile familiei sunt pe măsură.

Astfel, Laura Young a decis să ofere serviciile soțului prin intermediul unor platforme de reclamă, dar și pe Facebook. Iar anunțul este adresat, în special, femeilor singure. Practic, domnul Young ajută pe oricine să asambleze sau să mute mobilă, să monteze electrocasnicele, să pună perdele, tapet și poate fi contactat de oricine are nevoie de o mână de ajutor.

Și așa s-a întâmplat că, până la finalul anului, domnul Young este ocupat:

„Nu m-am aşteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri şi să ne reducem orele de lucru, aşa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9:00 la 17:00”, a spus Laura, citată de sursa mai sus menționată.

Citește și: O femeie a aruncat o pungă de gunoi la pubelă, dar când s-a uitat mai atent a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

Bărbatul a fost nevoit să renunțe la vechiul loc de muncă

James Young a fost nevoit să renunţe la slujba sa principală, de lucrător într-un depozit, pentru a onora toate apelurile. Doi dintre copii săi suferă de autism, iar, în urmă cu patru, James a primit același diagnostic.

„Are o minte metodică şi ştie să gândească în afara schemei. El vede lucrurile diferit. Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de uşă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi aşezarea unui covor şi reconstruirea unui perete", a spus Laura.

Cu toate acestea, se pare că James nu prestează servicii electrice sau sanitare, iar soții au decis să taxeze pe oră.

Citește și: Un bărbat s-a deghizat în pui pentru a-și ridica premiul de 30 de milioane $ de la loterie. De ce a vrut să se ascundă de soție

O mamă a vrut să-și vândă rochia pe Facebook, dar a trăit o surpriză uriașă când a început să primească mesaje. Ce a păț... Cum arăta înainte femeia dependentă de tatuaje. Toți angajatorii o refuză, pentru că are trupul acoperit de cerneală...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x