Antena Căutare

„Sunt MILITAR și nu am mai văzut așa ceva în viața mea! EXTRATEREȘTRII chiar erau ACOLO și urmăreau ASTA”!

Un reputat cercetător rus a dezvăluit ceva cu adevărat înfiorător. Armata a făcut tot posibilul pentru a ține în secret aceste descoperiri.

Un reputat cercetător rus a dezvăluit ceva cu adevărat înfiorător. Armata a făcut tot posibilul pentru a ține în secret aceste descoperiri.

În Rusia au crescut alarmant de mult fenomenele cu OZN. Studiile amănunțite au descoperit ceva incredibil. Se pare că sub calotele de gheață de la Polul Nord există numeroase nave extraterestre, iar în ghețurile din Siberia au fost descoperite chiar cadavre ale acestor ființe.

Pe lângă dezvăluirea cercetătorului sunt și numeroasele mărturii ale soldaților ruși, care au povestit despre întâlniri bizare cu ființe ce nu păreau a fi umane. Se pare că aici s-ar ascunde extratereștrii atunci când se află pe Pământ. Mai mult decât atât, extratereștrii au încercat să oprească diferitele misiuni desfășurate în această zonă.

48 de ani de la moartea lui Walt Disney! Povestea celui care ne-a făcut copilăria mai frumoasă... Gata cu răsfăţul! Ce s-a întâmplat cu cel mai gras câine din lume te va surprinde radical!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x