Antena Căutare

Tânăra a mers la spital pentru că avea dureri abdominale, dar vestea medicilor i-a schimbat complet viața. Ce s-a întâmplat

Abby Vollet, o tânără în vârstă de 22 de ani, acuza dureri abdominale grave și atunci când durerea a devenit insuportabilă, a decis să meargă la spital. Ceea ce au descoperit medicii i-a schimbat complet viața.

colaj abby vollet Galerie
Abby Vollet, o tânără în vârstă de 22 de ani, acuza dureri abdominale grave și atunci când durerea a devenit insuportabilă, a decis să meargă la spital. Ceea ce au descoperit medicii i-a schimbat complet viața. | Profimedia

Abby, o tânără în vârstă de 22 de ani, a trecut prin sperietura vieții ei din cauza unor dureri abdominale acute. Femeia nu știa care ar putea fi cauza și vâzând că starea ei nu se ameliorează, a decis să meargă la Urgențe.

Când a ajuns acolo, după un scurt control, medicii i-au spus că e în travaliu, deși ea nici nu știa că e însărcinată. Abby Vollet a fost internată și medicii i-au făcut o cezarină de urgență pe 30 martie 2021. Tânăra a născut o fetiță perfect sănătoasă pe nume Khalani.

Abby era însărcinată în 35 de săptămâni, dar nu știa

Sarcina ei avea 35 de săptămâni, dar femeia nu bănuia că ar fi însărcinată. Abby, care era student cu normă întreagă și lucra part-time ca educatoare, s-a dus la spital fără să știe că vestea pe care urma să o afle avea să îi schimbe complet viața.

Citește și: Ea e femeia care a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 ani. Ce i-au spus medicii după "sarcina-miracol"

Nu doar că era însărcinată, dar era deja în săptămâna 35 de sarcină, era în travaliu și era complet dilatată, pregătită să nască, potrivit The Sun. Medicii care au examinat-o au decis totuși să o opereze prin cezariană pentru că se afla în travaliu de prea mult timp, potrivit The Sun.

Astfel, 20 de minute mai târziu, Abby născuse o fiică pe care a numit-o mai apoi Khalani.

“Habar n-aveam că aș putea fi însărcinată. Nu am avut niciun simptom și nici nu m-am îngrășat în toată această perioadă. Nimeni nu se aștepta la asta. Durerea a început mai întâi cu niște crampe ușoare și au continuat să se înrăutățească până în punctul în care nu mă mai puteam mișca. Așa că mama mea, Cindy, în vârstă de 54 ani, a decis să mă ducă la spital”, a mai spus Abby.

“Medicii mi-au făcut repede o ecografie și au descoperit că sunt însărcinată și că eram complet dilatată. Îmi amintesc că i-am spus doctorului că ar fi imposibil. Eram în stare de șoc”, a mai completat tânăra mămică.

Cum a reacționat Abby după ce a aflat vestea de la medici

Atunci când au văzut bebelușul la ecografie, medicii au estimate că Abby ar fi însărcinată în 20 săptămâni, dar după ce i-au făcut cezariană, aceșia au spus că bebelușul era complet dezvoltat și avea undeva între 35 și 37 săptămâni.

Citește și: Jorgey și Vinney, gemenii care s-au născut la diferență de doi ani unul de altul. Cum e posibil

“La început mi-a fost rușine că urma să fiu o mamă foarte tânără și singură. Chiar am refuzat să îmi văd bebelușul în primele zile”, a povestit Abby.

Abby era complet șocată când a aflat că e însărcinată pentru că nu avusese deloc burtă. De aceea, medicii i-au spus că micuța e posibil să fi stat între coastele ei și atunci Abby să nu își fi dat seama.

În timpul în care a fost însărcinată, tânăra le-a povetsit medicilor că a avut menstruație regulată și chiar nu a bănuit absolut nimic. Nu a simțit nici când a mișcat bebelușul.

Abby a povestit că nu a avut o relație de lungă durată cu tatăl lui Khalani, așa că a decis să o crească singură pe micuța ei. Chiar dacă la început era speriată de rolul de a fi mămică, acum Abby spune că o iubește enorm pe fiica ei și se bucură că a avut parte de o asemenea minune.

Iluzia optică ce i-a făcut pe toți cumpărătorii dintr-un supermarket să se uite de două ori la această femeie. Ce au obs... Mary Magdalene a cheltuit 300.000 de dolari ca să arate ca o păpușă vie. Cum arăta înainte de transformarea radicală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x