Căutare Live

Tânăra care e adesea oprită pe stradă și străinii îi cer autografe pentru că seamănă cu Kate Middleton. Ce a decis să facă

Brittany Dixon ducea o viață obișnuită, bucurându-se de pasiunea ei de a picta, până într-o zi când cineva i-a zis că seamănă foarte tare cu Kate Middleton. Viața ei s-a schimbat.

Brittany Dixon este tot timpul asaltată de străinii care o confundă adesea cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Frumoasa șatenă are însă un plan bine pus la punct, pentru a profita de acestă asemănare.

TikTok/Profimedia

Brittany Dixon este tot timpul asaltată de străinii care o confundă adesea cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Frumoasa șatenă are însă un plan bine pus la punct, pentru a profita de acestă asemănare.

Brittany este artistă și trăiește în Australia. Femeia a postat pe contul ei de TikTok mai multe tablouri făcute de ea, fiind foarte mândră de rezultate.

Brittany Dixon seamănă leit cu Kate Middleton

@brittanydixonart Reply to @normanfrock tehe yolo! Just wanted to thank you guys for being so kind! #katemiddleton #thecrown #thecrownnetflix #fyp #artist ♬ original sound - Brittany Dixon

Deși mulți urmăritori i-au apreciat operele de artă, ei nu puteau să nu observe asemănarea izbitoare dintre ea și Kate Middleton. Cele două seamănă ca două picături de apă, de parcă ar fi surori gemene.

Citește și: Kate Middleton e strictă cu oamenii pe care îi angajează. Ce reguli are Ducesa de Cambridge

Datorită faptului că Brittany primește adesea complimente și I se spune cât de tare seamănă cu Ducesa de Cambridge, aceasta s-a gândit să profite de acest lucru. Pentru că producătorii serialului The Crown, în care e prezentată viața Reginei Elisabeta a II-a și a familiei regale, caută pe cineva care să joace rolul lui Kate Middleton, Brittany Dixon s-a decis să își încerce norocul, potrivit The Sun.

Mulți utilizatori au căutat pe TikTok pe cineva care să semene foarte bine cu Kate Middleton, dar se pare că nimeni nu seamănă la fel de bine cu Ducesa de Cambridge așa cum se în cazul lui Brittany.

Toți cei care o urmăresc pe Brittany au îndemnat-o să aplice pentru rolul lui Kate Middleton în The Crown.

Ce le-a povestit urmăritorilor ei după ce a aplicat pentru casting

“Te rugăm, trebuie să aplici. Tu ești Kate de care noi avem nevoie”, i-a scris unul dintre urmăritori.

“Semeni cu ea mai mult decât oricine altcineva”, i-a mai scris un internaut.

@brittanydixonart Ok.. even I’m freaked out now 🤣 #fyp #katemiddleton #katemiddletonlookalike #tiktokart #artistsoftiktok #katemiddletoncastingcall ♬ original sound - What’s Poppin? With Davis!

Citește și: Imagini noi cu Kate Middleton din turneul din Caraibe. Cum a fost fotografiată alături de Prințul William

“Wow! Netflix asta e! Munca ta e deja terminate aici pe TikTok! Arăți exact ca ea!”, i-a scris alt urmăritor.

De când a devenit virală pe TikTok, Brittany are din ce în ce mai mulți urmăritori și toți o sfătuiesc să nu rateze ocazia să devină actriță.

“Hei prieteni, am aplicat!”, le-a scris ea urmăritorilor ei în urmă cu puțin timp.

Într-un alt video, Brittany a explicat întregul proces de aplicare pentru The Crown.

“Au avut nevoie de un selfie, niște informații generale și un video de 30 de secunde cu mine în care am vorbit despre o pasiune de-a mea. Evident că am vorbit despre pictură. Să vedem cum merge treaba și dacă îmi vor vedea aplicația”, a mai povestit tânăra pictorița.

De asemenea, ea a ținut să le mulțumească tuturor susținătorilor ei pentru că au încurajat-o să aplice pentru rolul lui Kate Middleton în The Crown.

Iluzia optică din fotografie a atras până și atenția specialiștilor care nu au putut să o descifreze. Ce ascunde imagine... Femeia care s-a transformat într-o păpușă Barbie vie. Cum arată după operațiile estetice și cât au costat-o intervențiil...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x