Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Caz neobișnuit într-un supermarket. O tânără fără inhibiții și-a pus cel mai bun prieten de-ai săi să o filmeze în timp ce era în magazin și lingea cu poftă dintr-o... înghețată pe care a pus-o înapoi în frigider!

Imagini neobișnuite filmate într-un cunoscut supermarket. O tânără femeie este filmată în timp ce face un gest ieșit din comun pentru care riscă o pedeapsă foarte mare. Fără să țină cont de nimic, protagonista s-a comportat într-un mod îngrozitor

Imagini neobișnuite filmate într-un cunoscut supermarket. O tânără femeie este filmată în timp ce face un gest ieșit din comun pentru care riscă o pedeapsă foarte mare. Fără să țină cont de nimic, protagonista s-a comportat într-un mod îngrozitor.

Fata riscă acum ani grei de pușcărie pentru că a încălcat orice normă de bun-simț, dar și legea, iar polițiștii au reținut-o deja după ce au văzut imaginile și au identificat-o.

Autoarea faptelor vine din Marea Britanie, iar ceea ce a făcut poate fi catalogat drept un gest scârbos, care contravine oricăror reguli. Mai exact, aceasta lua cutiile de înghețată din frigiderele supermarketului, le desfăcea capacele și se apuca să lingă din produs. Apoi, femeia le punea capacele la loc și le așza frumos în vitrină.

Înregistrată la cerere de către prietenul său foarte bun, fata a pus fiilmulețul pe Twitter, ceea ce s-a dovedit a fi o mare greșeală pentru că acum riscă o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, informează Daily Mirror.

Recomandari