Antena Căutare

Tânăra se pregătea de nuntă atunci când iubitul i-a zis ce ritual bizar are familia lui, în noaptea evenimentului. Ce a dezvăluit

O femeie se pregătea să facă nunta atunci când a aflat ce ritual bizar are familia logodnicului său, chiar în noaptea evenimentului. Când a aflat despre ce este vorba, mulți au sfătuit-o să renunțe.

mire si mireasa in noaptea nuntii Galerie
Când a aflat despre ritualul ciudat, femeia a refuzat și a dezvăluit totul pe internet | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără care urma să devină mireasă. Chiar cu puțin timp înainte de marele eveniment, aceasta a aflat ce ritual bizar are familia logodnicului său în noaptea nunții. A dezvăluit totul pe internet și oameni de pretutindeni au reacționat imediat.

O femeie a dezvăluit ce ritual bizar are familia logodnicului său, chiar în noaptea nunții

La scurt timp după ce a aflat despre ce este vorba, tânăra și-a luat inima în dinți și a decis să povestească totul pe celebra platformă Reddit, acolo unde oameni din întreaga lume fac confesiuni neașteptate. Totuși, povestea spusă de ea este una cu adevărat surprinzătoare și mulți au reacționat imediat când au aflat despre ce este vorba.

Citește și: O tânără se pregătea de nuntă atunci când a descoperit ce „secret” ascundea logodnicul său în calculator

Fericită că și-a întâlnit alesul inimii, femeia a acceptat să facă pasul cel mare și, după logodnă, a început să facă pregătirile pentru nuntă. Nu a durat însă mult și iubitul său i-a zis ce ritual straniu există la el în familie. Bărbatul i-a explicat că, în noaptea nunții, el trebuie să taie cu foarfeca rochia miresei.

„Ei au chiar și un cuțit special pentru asta, pe care îl folosesc pentru a face asta și, a doua zi, toată lumea din familie se adună ca să vadă rochia și să discute despre asta. I-am zis logodnicului meu că nu vreau să fac asta, dar a spus că e singura tradiție la care nu e dispus să renunțe. Au mai fost și altele la care a renunțat, dar a explicat că asta e inofensivă și că e foarte importantă pentru el”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Se pregăteau de nuntă atunci când iubita i-a spus ce ritual bizar are familia ei, în noaptea nunții. Ce a dezvăluit tânărul

Aceasta a dezvăluit că familia logodnicului s-a supărat și consideră că nu acordă respectul cuvenit tradițiilor lor. Supărată de cele întâmplate, viitoarea mireasă și-a spus povestea în dorința de-a vedea ce părere au și alții despre cele întâmplate.

Nu a durat însă mult și mii de persoane au reacționat imediat, criticând ritualul bizar al logodnicului pentru noaptea nunții. Mulți au fost de părere că este o tradiție veche, ce nu își mai are rostul și care nu aduce vreo cinste femeii, care poate vrea să păstreze ca amintire rochia de mireasă. Alții, ceva mai critici, i-au zis să renunțe la nuntă, fiindcă un asemenea gest nu se poate trece cu vederea.

Când este mai ieftin să speli hainele la mașina de spălat. Momentul în care aparatul consumă mai puțină energie electric... O femeie și-a comandat un burger și a vrut să mănânce, dar a descoperit ceva ce a uluit-o. Peste ce a dat când a privit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x