Căutare Live

Tara Jayne a cheltuit 100.000 de dolari pe operații să se transforme într-o ”păpușă Barbie de plastic”. Cum arăta înainte

Tara Jayne, o asistentă din Australia, a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru a se transforma într-o ”păpușă Barbie de plastic” și nu vrea să se oprească aici.

Cum arăta Tara Jayne înainte de operațiile estetice

Instagram

Tara Jayne McConachy, din Melbourne, Australia, e o asistentă în vârstă de 31 de ani ce deja a cheltuit peste o sută de mii de dolari pentru a se transforma într-o ”păpusă Barbie de plastic”. Mai mult, femeia nu vrea să se oprească până nu ajunge să aibă corpul ”perfect”, scrie Daily Mail.

Printre numeroasele sale intervenții cosmetice se numără mărirea bustului, implanturi în posterior, rinoplastie și Botox.

Cum arăta ”păpușa Barbie de plastic” înainte de transformarea sa totală

”Cel mai recent implant pe care l-am avut e de 1050cc,” a declarat Tara Jayne despre implanturile sale mamare. Cele mai multe implanturi pornesc de la 400cc.

Vezi cum arăta Tara înainte să se transforme în ”păpușă Barbie de plastic” în GALERIA FOTO

Asistenta în vârstă de 31 de ani se numește ”o păpușă Barbie de ediție limitată, varianta îmbunătățită” pe rețelele de socializare și a mers prin toată lumea pentru a-și forma ”corpul de plastic sexy perfect”.

Citește și: Adevărul despre chipul Jessicăi Alves, fostul ”bărbat Ken”. Cum arată fără pic de machiaj după sute de intervenții estetice

Ea se afla în Europa pentru o nouă operație estetică atunci când a început pandemia de COVID-19. ”Nu am avut timp să mă recuperez cum trebuie pentru că Australia își încuraja cetățenii să se întoarcă acasă cât mai repede posibil, pentru că se închideau granițele.”

”Slavă Domnului că am avut-o pe mama cu mine, pentru că altfel nu aș fi putut face asta singură,” a continuat femeia.

Tara susșine cp nu se va opri până nu va atinge mărimea pe care o dorește: ”Nu există limită pentru mine când vine vorba de intervențiile estetice. Îți dă dependență și deja vreau bust mai mare.”

”Imediat cum voi putea călători, am de gând să mă duc în afară să-mi vizitez chirurgul și să îmi cresc bustul la 1500cc.”

Tara a recunoscut și că vrea să își schimbe culoarea ochilor: ”Mă interesez să-mi schimb culoarea ochilor, pentru a avea o culoare mai aprinsă de verde, plus modificarea pleoapelor.”

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

”Dacă tot sunt acolo, s-ar putea să-mi pun implanturi și în obraji, un mini face lift și chiar să-mi scot câteva coaste pentru a avea o talie mai mică. Doar gândul mă entuziasmează.”

Tara a pus deja bazele unei pagini OnlyFans, de pe urma căreia a câștigat deja un venit considerabil. ”Am câștigat 10.000 de dolari în primele trei zile de când mi-am deschis contul. Îmi place să am interacțiuni mai personale cu fanii mei și să le ofer un tur din culisele vieții mele.”

”Nu știu exact cât am cheltuit pe operațiile estetice, dar în jur de o sută de mii de dolari,” a declarat Tara. ”Buzele clar sunt detaliul care mă scoate în evidență. Întotdeauna am grijă să fie frumoase și pline și le injectez periodic.”

Citește și: E criticată pentru felul în care și-a transformat chipul, dar corpul ei provoacă admirație. Cum arată Aydin Mod de la gât în jos

”Nu mai știu câte produse am injectat în ele! Dar clar sunt fericită cu modul în care arată, așa că acum e vorba doar de menținerea lor,” a declarat Tara, ce vrea să devină o păpușă Barbie de plastic.

Ea are 27 de ani, el are 55! Cei doi s-au căsătorit, deși s-au văzut doar de trei ori în trei luni. Ce a recunoscut tână... Un bebeluș din Brazilia s-a născut cu o „coadă umană reală” de 12 centimetri. Ce explicații au oferit medicii...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri