Căutare Live

Tara Jayne McConachy este femeia căreia medicii au refuzat să-i mai facă operații estetice. Cum arată și care sunt motivele

Tara Jayne este o fostă asistentă care a plătit peste 200 de mii de dolari pentru a avea o imagine perfect neobișnuită. Femeia este prezentă în mediul online, iar urmăritorii săi îi distribuie fotografiile necontenit.

Tara Jayne este determinată să nu renunțe niciodată la operațiile estetice

Profimedia

Femeia este dependentă de operații estetice și își dorește să aibă cât mai multe și să se laude cu o imagine cât mai neobișnuită, potrivit getindianews.

Tara Jayne, despre operații estetice: "Nu există limite pentru mine și vreau sâni cât mai mari, chiar și la 45 de kilograme ale mele"

Tara a devenit cunoscută după ce a participat la emisiune Botched, unde iubitorii de operații estetice vin să-și mai facă alte intervenții pe care alți medici le-au refuzat.

Citește și:Cum și unde își etalează Katie Price bustul după cea de-a 14-a operație. Vedeta tinde către sâni imenși

Jayne are 45 de kilograme iar numeroasele operații i-au pus deja viața în pericol.

Femeia își dorește sâni cât mai mari, iar până acum are numeroase intervenții la nivelul feței, sâni, fese, și mult botox și filere injectate.

Citește și:Cu o sticlă reuşesc să obţină în loc de buze mari şi senzuale, buze imense şi îngrozitoare

Australianca șochează cu fiecare apariție și își dorește să aibă o imagine cât mai neobișnuită iar corpul ei scheletic, silicoanele imense, fesele neobișnuite și buzele care îi acoperă jumătate din față contribuie substanțial la dorința ei.

Fanii o apreciază și o încurajează chiar ș atunci când opearțiile nu îi reușesc în totalitate.

A crezut că i-a apărut o iritație din cauză că a petrecut prea mult, dar adevarul era altul. Ce alergie gravă a făcut o ... De ce se înverzește pielea după ce purtăm anumite bijuterii. Puțini oameni știu adevăratul motiv și ce înseamnă...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x