Antena Căutare

Tatuajul l-a tradat pe un tanar care si-a dat un nume fals in fata politistilor

Un tanar de 19 ani din statul american Idahoo a incercat sa scape de politie dandu-si un nume fals, dar a fost identificat pentru ca avea numele de familie tatuat pe antebrat.

Potrivit Times News, un ofiter de politie care patrula a vazut trei tineri care plimbau un caine pe strada si i-a rugat sa mearga pe trotuar.

Unul dintre baieti a parut foarte speriat la vederea politistului care a avut impresia ca vrea sa fuga, asa ca i-a cerut sa se identifice. Dylan Edward Contreras le-a spus politistilor ca il cheama Emiliano Velesc, dar le-a oferit data nasterii reala.

Oamenii legii nu au gasit in baza de date niciun barbat cu acest nume. Un politist a observat tatuajul cu un nume de familie de pe antebratul tanarului si a facut o conexiune cu data nasterii, reusind astfel sa afle identitatea corecta a baiatului.

Asa a aflat ca tanarul era cautat pentru mai multe infractiuni la care se adauga acum oferirea de informatii false oamenilor legii.

Foto: hepta.ro

FOTO! Germania: Un barbat isi impodobeste marul din curte cu... oua... Fotografia cu numarul 1 milion de pe Statia Spatiala Internationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x