Antena Căutare

Taylor Swift naşte pasiuni nebănuite! Îndrăgostit lulea, un admirator al artistei a jefuit o bancă şi a aruncat banii în curtea ei. Doar s-o impresioneze!

Taylor Swift naşte pasiuni nebănuite. Un admirator al cântăreţei de muzică pop a jefuit o bancă şi a aruncat banii în curtea artistei, doar ca să o impresioneze.

Un admirator al cântăreţei de muzică pop a jefuit o bancă şi a aruncat banii în curtea artistei, doar ca să o impresioneze.

Tânărul de 26 de ani a comis furtul la începutul lunii aprilie. Apoi a condus 100 de kilometri până la casa de vacanţă lui Taylor Swift. 1.600 de dolari a sustras bărbatul şi i-a împrăştiat apoi peste gardul proprietăţii lui Taylor Swift.

El a fost arestat după doar câteva ore. Se pare că tânărul ar fi vrut chiar să o ceară în căsătorie pe cântăreaţa care nu era acasă când a avut loc incidentul!

De la Pucioasa, la Hollywood! Sylvester Stallone poartă ceasul unui artist român: "Sper să mai fie şi alte vedete&q... Singura colecţie cu piese din aur nativ din Europa şi una dintre cele mai valoroase din lume, în oraşul hunedorean Brad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x