Antena Căutare

Te cicălește, te sună non-stop? Top 5 cele mai enervante zodii!

Atunci când vine vorba de oameni enervanți, cicălitori și extrem de pisălogi, fie din fire, fie pe moment, astrele au și ele partea lor de vină.

Atunci când vine vorba de oameni enervanți, cicălitori și extrem de pisălogi, fie din fire, fie pe moment, astrele au și ele partea lor de vină.

Unica.ro a realizat un clasament al celor mai enervante zodii:

Scorpion

Inteligența Scorpionului este cunoscută de toată lumea, dar sunt alte lucruri care te scot din sărite când stai prin preajma lui. Are un umor pe care doar el îl înțelege, este impulsiv și nu are deloc răbdare cu oamenii care nu sunt ca el. În plus, se enervează de la lucruri mărunte și au obiceiul de a face din orice o dramă. Nu știi niciodată ce te așteaptă de la un Scorpion. Acum pare fericit și încrezător, în următorul moment este melancholic și îngrijorat de tot.

Berbec

Este inteligent, puternic și foarte sigur pe el, iar personalitatea lui puternică îl face extrem de enervant pentru ceilalți. Dorința lui de a domina pe toată lumea ajunge să te scoată din sărite și sunt puține șanse să îl faci să fie de acord cu tine. Are așteptări mari, iar când nu te ridici la nivelul lor, nu are nicio problemă să îți spună cât de tare l-ai dezamăgit și cât de greșită a fost abordarea ta. Astfel de persoane pot fi lideri buni, fii sigură că ai ce învăța de la ele, însă sunt greu de tolerat ca priete

Citește mai departe!

Jim Carrey, drumul de la comedia din producții cinematografice la drama propriei vieți! Două căsnicii eșuate, mai multe ... Isterie pe Facebook, după ce s-au viralizat nişte mesaje stupide! Ce trebuie să ştii despre postările care au făcut furo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x