Antena Căutare

Te-ai mutat în casă nouă? Scapă imediat de aceste obiecte dacă vrei să-ți meargă bine

Superstitii din batrani care te protejeaza de ghinion.

Te-ai mutat în casă nouă? Sau, pur și simplu,vrei să faci o schimbare acolo unde locuiești? Țineți cont de aceste superstiții din bătrâni și vei vedea cum toate lucrurile se vor schimba în bine.

Dacă te muți în casă nouă, nu lua mătura veche cu tine

O veche superstiție spune că pentru a nu avea dezordine în viață, nu trebuie să iei cu tine o mătură veche. Aceasta se aruncă și se cumpără una nouă! Mai mult decât atât, niciodată nu trebuie să împrumuți mătura cuiva sau să sprijini de pat, pentru că tot răul adunat în acest obiect se va duce spre locul de odihnă.

De asemenea, nu mătura în casă dacă cineva din familie pleacă la drum. Nici căciula nu se pune pe pat, pentru că aduce rău în casă. Și tot tradiția spune să nu bateți covoarele după ce asfintește soarele, pentru că vă veți arunca sporul la bani. Cel mai bun pentru a detecta eventualele energii negative din casă este chiar animalul dumneavoastră de companie. E de ajuns reacția acestuia și veți ști despre ce este vorba.

Te-ai mutat în casă nouă? Scapă imediat de aceste obiecte dacă vrei să-ți meargă bine

Ca să nu vă certați cu partenerul de viață, nu faceți niciodată patul împreună!

Bătrânii spun că dacă vă intră în casă un greiere, veți avea bucurii. Același lucru se întâmplă și dacă o pasăre își face cuib la dumneavoastră. În schimb, dacă se întâmplă să cadă un tablou de pe perete, e semn rău, de boală sau de moarte.

Tot tradiția spune că atunci când vă împiedicați întâmplător de pragul casei, partenerul de viață se gândește la dumneavoastră.

sursa: secretele.com

Uită-te bine la această imagine! Ceea ce vezi prima oară în poză îţi dezvăluie adevărata personalitate... SĂRBĂTOARE 9 MARTIE. În ziua de MĂCINICI milioane de români FAC ACEASTĂ GREȘEALĂ. E păcat mare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x