Antena Căutare

TEST. Copilărie, adolescență, maturitate și bătrânețe: La ce vârstă începe fericirea pentru tine?

Asta nu înseamnă că în restul timpului nu vei fi fericit, dar în această etapă se presupune că emoțiile negative sunt reduse la minim. Să ne imaginăm că viață este un cerc împărțit în patru secțiuni de timp a copilărie, adolescentă, maturitate și bătrânețe.

Asta nu înseamnă că în restul timpului nu vei fi fericit, dar în această etapă se presupune că emoțiile negative sunt reduse la minim. Să ne imaginăm că viață este un cerc împărțit în patru secțiuni de timp a€“ copilărie, adolescentă, maturitate și bătrânețe.

În fiecare parte există trei semne zodiacale. Și aceste semne zodiacale se vor simți mai fericite exact în perioadă în care se referă secțiunea lor.

Sectiunea 1 : 0-21 ani
Zodii: Berbec, Gemeni, Taur
Aceste zodii sunt energice, impulsive, de multe ori egoiste, curioase si forta lor de conducere este intotdeauna in interes personal. Sunt la fel ca si copiii. Pana la 21 de ani au nevoie sa profite la maximum de fiecare oportunitate. Nu va fie teama sa fiti voi insiva pentru ca va puteti confrunta cu critici. Tot ce va decideti, realizati cu usurinta.
Obiectivele lor nu sunt mediocre, dar mici.
Sectiunea 2 : 22 – 40 ani
Zodii: Rac, Leu, Fecioara
Comunica in zadar, dar inteleg totul. Se simt ca tinerii care au dobandit de curand independenta. Ei au doua teluri – fericirea lor si o dorinta de a suprima interesele altora pentru a-si proteja familia si prietenii, intre 22-40 de ani. Aceste semne zodiacale se vor simti cu adevarat onorate, iubite si respectate. Nu sunt, in general fani ai obiectivelor mari.
Citește mai multe pe revistafelicia.ro!


Blestemult de pe DN 7! Margareta, mireasa care de 60 de ani își caută mirele... VIDEO: Oamenii sunt capabili de absolut orice! RECORDURI inedite şi lucruri spectaculoase, într-un clip bestial!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x