Antena Căutare

Test de inteligență rapid. Poți să descoperi ce este greșit la această imagine cu statui, în 6 secunde? Doar cei isteți reușesc

O imagine în care se pot observa câteva statui s-a transformat într-un test de inteligență viral. Tot ce ai de făcut este să privești atent poza și să spui ce ți se pare greșit.

imagine cu o femeie care se uita printr-o lupa Galerie
Privește imaginea cu statui și spune ce detaliu ți se pare greșit | sursa foto: Profimedia

Privește atent imaginea de mai jos și încearcă să își dai seama ce este greșit. Este vorba despre un detaliu mic, pe care doar cei cu un simț de observație dezvoltat îl pot vedea. Dacă reușești să găsești răspunsul corect în 6 secunde, atunci cu siguranță ai trecut acest test de inteligență.

O imagine cu statui ascunde un test de inteligență rapid. Descoperă ce este greșit în poză

Testele de inteligență sunt adevărate provocări pentru mintea oricui și pot scoate la iveală detalii importante despre o persoană. În cazul de față, tot ce ai de făcut este să privești cu multă atenție poza de mai jos și să descoperi ce este greșit în imagine.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este elevul care minte profesoara. Iată răspunsul

Uneori, ceea ce poate să pară o simplă imagine poate ascunde o iluzie optică sau un test de inteligență. În cazul de față, tot ce ai de făcut este să te uiți cu multă atenție la fiecare detaliu din poza cu statui și să încerci să îți dai seama ce anume este greșit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși poate părea un desen simplu cu o provocare cât se poate de ușoară, cei de la mirror.co.uk explică faptul că imaginea ascunde un test de inteligență extrem de interesant. Statuile, în stil roman, sunt așezate în diferite poziții, însă au toate aceeași culoare. Femei și bărbați, cu coafuri și tunsori diferite, par să fie atenți la tânărul aflat în mijlocul lor. În toată această imagine s-a strecurat însă și un detaliu ce nu este în regulă.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este tatăl bebelușului, de fapt. Iată răspunsul

Încearcă să te uiți atent la fiecare detaliu pentru a descoperi ce este greșit la această imagine. Dacă reușești să faci acest lucru în cel mult 6 secunde, atunci cu siguranță ai toate motivele să te mândrești, căci ai demonstrat că ai un simț al observației extrem de bine dezvoltat, lucru ce te-a ajutat să treci cu bine acest test de inteligență.

Dacă nu ai reușit să descoperi răspunsul, atunci privește atent în partea stângă a pozei, acolo unde un tânăr pare că se uită la ceasul de la mână. Ceasul este detaliul pe care trebuia să îl descoperi.

O altă provocare similară este cea cu imaginea unei păsări, pe care trebuie s-o privești atent pentru a descoperi unde este ascuns pescarul care stă într-o barcă. Dacă reușești să faci asta în mai puțin de 11 secunde, atunci sigur ești o fire isteață.

Buna Vestire 2023. Tradiții și obiceiuri de Blagoveștenie, când se dă dezlegare la pește. Ce trebuie făcut pentru noroc... Un sunet înfricoșător care s-a auzit și în România a băgat spaima în oameni. Ce au surprins internauții pe rețelele soci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x