Antena Căutare

Test de inteligență. Trebuie să obții o ecuație corectă! Jocul este pierdut în proporție de 98%

Provocarea asta chiar te-a pus pe jar, nu-i așa? Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție. De asemenea, trebuie să iei în calcul toate posibilitățile atunci când vrei să ajungi la un rezultat.

test Galerie
Mulți nu au reușit să ajungă la un răspuns și s-a demonstrat că nu sunt foarte inventivi și nici atât de atenți, dar haide să aflăm împreună care este, de fapt, răspunsul.

Mulți nu au reușit să ajungă la un răspuns și s-a demonstrat că nu sunt foarte inventivi și nici atât de atenți, dar haide să aflăm împreună care este, de fapt, răspunsul.

Testele și ghicitorile au cucerit Internetul! Rolul lor este să îți pună atenția și concentrarea la încercare și, nu în ultimul rând, să îți ofere parte de distracție și interacțiune.

Îți întindem o mână de ajutor și îți evidențiem exact cum ajungi la răspuns! Arată-le și prietenilor tăi testul și vezi câți dintre ei sunt atenți la detalii!

Citește și: Câte pătrate sunt în această imagine, de fapt. Răspunsul corect te va surprinde

Rezultatul corect la ecuație

Astfel, mulți au încercat să rezolve ecuația astfel încât să obțină răspunsul corect, însă cei care au fost mai ageri și-au dat seama că trebuie să țină cont de ordinea efecturării operațiilor.

Detaliile fac diferența în viață, așa că ar fi bine să fii pregătit pentru că cel mai important aspect este să identifici acel lucru care te-ar putea ajuta într-o anumită situație. Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție.

  • Căpșuna = 10
  • Strugurele = 5
  • Kiwi cu două felii = 2
  • Kiwi cu o felie = 1

Respectând ordinea efectuării operațiilor, 1 se înmulțește cu 10 și apoi se adună cu 5. Rezultatul este 15.

Încă un test care s-ar putea să-ți placă! Exercițiul cailor și al potcoavelor. Găsește răspunsul corect

Provocarea face furori pe internet! Tu poți să găsești răspunsul la ultima ecuație? Jocul este pierdut în proporție de 99%!

Din prima ecuație, valoarea unui cal este 10. A două ecuație arată că valoarea unei potcoave este egală cu 4, în timp ce din a treia ecuație rezultă că valoarea unei perechi de cizme este egală cu 2.

Răspunsul corect la ultima ecuație: 2 + 10 × 4 = 2 + 40 = 42

În ordinea efectuării operațiilor învățăm că operațiile de ordinul 2, cum ar sunt înmulțirea (×) și împărțirea (:) se rezolvă în ordinea în care apar, de la stânga la dreapta, primele, înaintea operațiilor de ordin 1, adică adunarea (+) și scăderea (–).

Iar operațiile de ordinul 1, adunarea (+) și scăderea (–), se rezolvă în ordinea în care apar, de la stânga la dreapta.

Citește și: Câte triunghiuri sunt în această imagine, de fapt. Răspunsul corect te va surprinde

Citește și: Testul de personalitate care va scoate la iveală calitățile tale! Animalul pe care îl vezi primul spune totul despre tine

Fatima Gomes a devenit celebră pe Internet după ce a învățat să-și accepte afecțiunea din naștere. Cum arată fiul ei... Karina Chikitova a stat singură 12 zile într-o pădure din Siberia când avea patru ani. Ce face acum și cum arată copila ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x