Antena Căutare

Test de inteligență uluitor. Privește poza și descoperă unde se află cele 13 fețe. Iată răspunsul

O iluzie optică ce ascunde un test de inteligență face senzație pe internet. Tot ce ai de făcut este să găsești toate cele 13 fețe ascunse în poză.

o imagine cu un calaret intr-o padure unde sunt ascunse 13 fete Galerie
O imagine cu un călăreț într-o pădure s-a transformat într-un adevărat test de inteligență viral | Bev Doolittle/jagranjosh.com

Testele de personalitate și cele de inteligență pot dezvălui detalii importante despre o persoană și modul în care gândește sau acționează în anumite situații. Tot ce ai de făcut este să privești atent imaginea prezentată și să descoperi unde se ascund cele 13 chipuri din poză.

O iluzie optică cu o imagine ce cuprinde 13 fețe ascunde un test de inteligență uimitor

Acest test de inteligență a uimit oameni din întreaga lume și a devenit astfel viral. Principiul este cât se poate de simplu. Tot ce ai de făcut este să urmărești fiecare detaliu din poză și să descoperi unde se ascund cele 13 fețe.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești teancul de bani din imagine? Iată răspunsul

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

Totuși, te asigurăm că în acest peisaj de munte cu vegetație bogată, în care se văd doi cai și un călăreț, se ascund și 13 fețe omenești. Chipurile au mărimi și expresii faciale diferite și se află în cele mai surprinzătoare locuri.

Imaginea poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi), arată cei de la jagranjosh.com.

Dacă ai găsit doar 4 sau 5 fețe, atunci înseamnă că nu te-ai descurcat prea bine la acest test de inteligență.

Citește și: Test de inteligență. Trebuie să obții o ecuație corectă! Jocul este pierdut în proporție de 98%

Dacă ai găsit 7-9 fețe, atunci poți considera că te-ai descurcat destul de bine.

Dacă ai reușit să găsești peste 10 fețe, atunci în mod sigur ai o minte antrenată și ageră.

Dacă ai găsit toate cele 13 fețe, atunci cu siguranță mulți te pot Invidia, căci ai trecut cu brio acest test de inteligență.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că poți să găsești pasărea dintre pietre? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

Dacă vei privi atent copacii din partea de sus a imaginii vei vedea 6 fețe. În dreapta călărețului există un alt chip, iar alte 3 sunt în partea de mijloc jos a pozei. Mai găsești un chip lângă copacul alb de sus, dar și alte două sub acesta.

Urmărește imaginea cu multă atenție și încearcă să descoperi toate cele 13 chipuri bine camuflate în peisajul de munte.

O fetiță mânca jeleuri atunci când a dat peste ceva periculos. Ce a descoperit mama copilei în cutie, de fapt... Iluzie optică virală. Crezi că găsești teancul de bani din imagine? Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x