Căutare Live

Testul care nu minte niciodată! Tu cum ai degetele picioarelor? Răspunsurile sunt incredibil de reale

Totuşi, specialiştii sunt de părere că poţi să dezbraci o persoană de secrete printr-o simplă analiză a degetelor de la picioare

Totuşi, specialiştii sunt de părere că poţi să dezbraci o persoană de secrete printr-o simplă analiză a degetelor de la picioare.

Degetul mare

Dacă este mai lung decât celelalte, înseamnă că eşti o fire creativă şi inteligentă. Rezolvi orice problemă cu uşurinţă şi poţi oricând să priveşti lucrurile din afară, fără să te implici emoţional nicio secundă. Îţi este destul de greu să te concentrezi în anumite situaţii şi ai tendinţa să abandonezi proiectele la mijlocul drumului.

Dacă este mai mic decât restul degetelor, lucrurile stau total diferit decât cele expuse mai sus. Rezolvi fără probleme mai multe probleme deodată, dar pentru că eşti o persoană tipicară, nu accepţi sfaturile celor din jur, pentru a nu da greş în ceea ce ai de realizat.

Al doilea deget

Dacă este mai lung, te-ai născut pentru a fi lider. Te descurci nemaipomenit când vine vorba de conducere şi de delegarea sarcinilor, acelaşi lucru fiind valabil şi în ceea ce priveşte coordonarea eforturilor. Eşti o fire energetică şi ai nenumărate resurse pentru a realiza lucruri măreţe, motiv pentru care cei din jur au încredere în tine.

Dacă al doilea deget este mai scurt decât celelalte, acesta ar putea fi un semn că îţi este teamă să le ţii piept celor din jur, chiar dacă ai pregătirea profesională necesară pentru a face acest lucru.

Citește mai departe.

Bine de știut. Obiceiurile care atrag sărăcia în casele oamenilor... Cel mai tare test! Tot ce trebuie să faci este să alegi o imagine și să afli răspunsul. Ție care imagine îți place?...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri