Antena Căutare

Testul mărului. Alege unul dintre cele patru mere și vei afla ce personalitate ai!

Mărul este un fruct foarte vechi, a apărut pe pamânt acum 80 de milioane de ani, primul consumator al acestui fruct a fost omul din neolitic din podisul Anatoliei

Marul este un fruct foarte vechi, a aparut pe pamânt acum 80 de milioane de ani, primul consumator al acestui fruct a fost omul din neolitic din podisul Anatoliei.

Mărul este simbolul fertilității, al dragostei și al eternității, deși numele său latin “malum” înseamnă rău.

Zeița Gaia a oferit cadou mere la căsătoria lui Zeus cu Hera, ca simbol al uniunii maritale și al iubirii. Dionysos, zeul grec al vinului a oferit Aphroditei vin și mere când o curta, ca semn al dragostei.

Alege mărul care te inspiră cel mai mult din colajul de mai jos și aceasta îți va dezvălui adevărata ta personalitate.

RĂSPUNSURI

Ai ales mărul nr. 1

Ești o femeie plină de viață! Pentru tine viața trebuie trăită la maxim, fiecare zi este un dar de care trebuie să te bucuri. Apreciezi orice miros, peisaj, sunet sau gust! Ceea ce altora li se pare normal, ție ți se pare extraordinar. Din momentul în care te-ai trezit, apreciezi fiecare moment și fiecare detaliu. Cum mănânci tu merele? Sub formă de plăcintă caldă din cuptor.

Ai ales marul nr. 2

Ești o femeie isteață! Ai o minte ascuțită și agilă! Nu-ți scapă nimic niciodată! Chiar dacă nu ești cea mai extrovertită persoană din lume reușești să devii una dintre cele mai vorbărețe și plină de viață dacă situația o cere. Ai un simț al umorului foarte dezvoltat care te face ușor de iubit! Cum mănânci tu merele? Doar în combinație cu brânzeturi franțuzești.

Ai ales marul nr. 3

Ești o femeie jucăușă! Ai multă energie și o minte deschisă! Dacă varietatea ar fi un codiment, atunci viața ta ar fi extrem de condimentată. Ție nu doar că îți place aventura ci nu poți trăi fără ea. Plictiseala nu e pentru tine! Rebelă din fire, ești mereu interesată de tot ceea ce este nou și diferit. Cum mânânci tu merele? Trase prin caramel și condimentate cu scorțișoară.

Ai ales marul nr. 4

Ești o femeie onestă! Cu tine, totul e foarte clar, spui mereu ceea ce gândești fără să te cramponezi de ceea ce cred ceilalți. Vicisitudinile vieții nu te sperie, ai toate armele pentru a lupta contra lor. Cheia fericirii tale este să nu îți mai faci atâtea griji sau să nu îți mai faci griji deloc. Cum mănânci tu merele? Proaspete, direct din copac dacă se poate.

La 183 de kilograme, un bărbat a cucerit lumea modelingului. Este o adevărată stea internațională: "Suntem capabili... Iadul pe pământ. În fața acestor imagini, lumea ar trebui să tacă pentru totdeauna! Infernul copiilor, numit "SIRIA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x