Antena Căutare

The Undateables, show-ul matrimonial ce a scandalizat lumea

Un post de televiziune britanic se pregateste sa lanseze un reality-show despre persoane cu handicap care isi cauta perechea. Emisiunea a starnit deja numeroase controverse pe internet.

Internautii si-au aratat nemultumirea pe Twitter cu privire la show-ul care urmeaza sa fie lansat. Totul a pornit de la titlul emisiunii "The Undateables", adica "persoane care nu pot obtine o intalnire cu o persoana de sex opus". Oamenii cred ca titlul este ofensator la adresa persoanelor cu handicap.

Totusi, producatorii show-ului au raspuns ca titlul este de fapt o reflectie a ceea ce crede societatea si are intentia de a elimina stereotipurile puse persoanelor cu nevoi speciale.

Emisiunea prezinta mai multe persoane care sufera de sindromul Tourette, Down sau Asparger, se afla in scaun cu rotile sau sunt desfigurati din cauza unei boli numita neurofibromatoza. Participantii vor lua parte la mai multe intalniri, in incercarea de a-si gasi perechea.

Show-ul va fi lansat la inceputul lunii aprilie, iar producatorii cred ca va fi un mare succes.

Sursa / FOTO: dailymail.co.uk

FOTO! Vezi cea mai scumpa sticla de apa din lume!... Prea grasa ca sa munceasca. Vrea bani de la stat si pentru operatie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x