Antena Căutare

Știai? Privește-ți cu atenție dinții și află ce spune forma lor despre personalitatea ta!

Dintii iti ofera indicii pretioase cu privire la personalitatea ta si cea a altor persoane. Iata pe scurt ce poti afla despre tine si despre cei din jur analizand mai atent aspectul danturii.

Dintii iti ofera indicii pretioase cu privire la personalitatea ta si cea a altor persoane. Secretele.com iti spune ce poti afla despre tine si despre cei din jur analizand mai atent aspectul danturii

1. Dinti de forma convexa:

Aceasta forma este caracteristica persoanelor vorbarete si chiar vociferante, care tind sa fie agresive si nu se impaca bine cu refuzul. La contactul cu astfel de persoane, reactia subconstienta este de a manifesta rezerva si precautie. La femei, forma convexa este mai putin pronuntata decat la barbati, iar acest aspect le confera un aspect agreabil si un aer convingator si impunator.

2. Dantura mixta, cu forma atat convexa cat si concava:

In acest caz, partea inferioara a dintilor este convexa, in timp ce partea superioara este concava. Aceasta dispunere a dintilor este denumita, de regula, „dantura rasturnata”, si este caracteristica persoanelor convingatoare, care se exprima cu usurinta si intr-o maniera elocventa. In schimb, aceste persoane nu prea au parte de noroc in cariera. De multe ori, sfarsesc prin a fi abandonate de sustinatori atunci cand nu reusesc sa se impuna in competitiile publice. Le lipseste norocul castigatorului, si de multe ori termina cursa pe locul doi.

3. Dinti ascutiti:

Acest tip de dantura se aseamana cu dintii de soarece. Dintii sunt ascutiti si eficienti, si sunt asociati, de regula, cu persoanele foarte inteligente care se impun, in special, in domeniile tehnice de expertiza. Aceste persoane au aptitudini pentru stiintele exacte, sunt bine calculate si, in general, au un start bun in viata, dar tind sa se impotmoleasca in fata obstacolelor si a provocarilor ivite pe parcurs.

4. Dinti inegali:

Persoanele care au dintii inegali – cand mici, cand mari, cand ascutiti, cand netezi – tind sa fie lacome, punand mereu propriile interese pe primul loc. Pot fi impulsive, agresive, inconsecvente si, de multe ori, contradictorii, gandind intr-un fel si actionand intr-un cu totul alt fel. Firi temperamentale, aceste persoane intampina mari probleme in relatiile sentimentale, fiind complet ocolite de noroc in chestiunile amoroase. Pentru a fi fericite, trebuie sa invete sa se tempereze si sa isi gestioneze mai bine sentimentele si emotiile.

5. Dinti cu gingii proeminente:

Gingiile foarte proeminente, care se fac remarcate cu usurinta de fiecare data cand o persoana zambeste sau rade, sunt asociate cu lipsa de noroc in relatii, in special in cele familiale. Persoanele respective se separa, adeseori, de familie inca de la varste fragede. Nu intruchipeaza tiparul „bunului familist”, fiind mult mai apropiate de prieteni decat de rude. Legat de infatisare, fizionomia inegala a dintilor este asociata cu persoanele care nu inspira incredere. Abordeaza cu reticenta relatiile cu acestea.

6. Dintii cu aspect zimtat:

Acest tip de dinti este caracteristic persoanelor active si implicate, mai ales in chestiunile legate de serviciu. Ele dau mereu dovada de initiativa, emit idei inovatoare si sunt, totodata, pasionale si sincere. Au un talent aparte pentru gestionarea relatiilor publice si socializeaza foarte usor. Uneori pot trece drept incapatanate si certarete.

7. Dinti mici cu aspect ingrijit:

Persoanele cu dintii mici tind sa fie foarte zgarcite. Pentru ele, totul se invarte in jurul banilor si nimic nu le motiveaza mai mult decat promisiunea unei recompense financiare. Tind sa fie geloase si circumspecte, neavand incredere in nimeni. Existenta unei strungi intre dintii din fata indica, de asemenea, o fire nechibzuita, risipitoare.

8. Dinti disproportionati in raport cu dimensiunile fetei:

In acest caz, dintii par a nu se potrivi cu fizionomia fetei, indeosebi atunci cand sunt prea lungi, iar fata prea scurta. Acest aspect este corelat cu un numar mai mare de obstacole in viata. Din punct de vedere cultural, aceasta fizionomie este evitata in societatile matriarhale din China, unde se crede ca femeile din acest tipar nu sunt potrivite pentru rolul de sotie.

10. Dinti ingrijiti, dar cu structura inegala:

Legat de personalitate, aceasta dispunere a danturii desemneaza o persoana imatura si pusa pe sotii. Desi cu acest comportament cauta sa castige simpatia celor din jur, de multe ori devin obositoare si iritante. Daca dintii din fata au aspect rasturnat sau inegal, persoanele respective pot avea dificultati in relatiile cu parintii, indiferent daca se separa sau nu de familie.

Probleme în dragoste. Scorpionii se simt amăgiți în relație! Află ce-ți rezervă horoscopul în acest weekend... VESTE BOMBĂ! Ai un MODEL VECHI de Nokia? Iată unde îl poţi VINDE cu 4.000 de RON...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x