Antena Căutare

Tiffany Poindexter câștigă 110.000 lire lunar din contul de OnlyFans. Ce fel de imagini postează - FOTO

Tiffany Poindexter, în vârstă de 44 de ani, susține că familia sa este marginalizată din cauza meseriei sale, care îi aduce venituri de peste 110.000 de lire lunar.

tiffany poindexter, in pat, imbracata in uniforma unei scolarite Galerie
Cum reușește Tiffany Poindexter să câștige 110.000 de lire lunar din OnlyFans | Profimediaimages.ro

Femeia acuză că părinții colegilor de școală ai copiilor ei încearcă să-i dea afară din unitatea de învățământ, după ce au descoperit că are cont pe OnlyFans.

Cum reușește Tiffany Poindexter să câștige 110.000 de lire lunar

Tiffany Poindexter susține că este unul dintre cele mai de succes modele OnlyFans din lume, cu venituri lunare de 110.000 de lire sterline. Mamă a trei băieți, ea și-a deschis contul în 2019, ca o modalitate de a condimenta relația cu soțul său.

La acea vreme, cuplul se confrunta cu probleme serioase, pe care au reușit să le rezolve între timp.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Tiffany Poindexter.

Spre surprinderea lor, femeia care este cunoscută sub numele de Mrs Poindexter pe site-ul respectiv, s-a ridicat rapid în topul clasamentului.

Citește și: Esther Calixte-Bea are o trăsătură fizică neobișnuită pentru o femeie. Cum arată de la gât în jos

În prima lună de activitate pe OnlyFans, în conturi i-au intrat 14.000 de dolari pentru pozele în lenjerie intimă, realizate în timp ce făcea ”activități comune mamelor”.

Cum au reacționat apropiații când au descoperit imaginile sexy cu Tiffany Poindexter

Femeia crede că conținutul său este popular deoarece este inspirat din viața reală, însă numărul celor care o critică este unul ridicat.

„Unul dintre lucrurile pe care am încercat să ne facem căsnicia mai interesantă a fost postarea unei imagini cu mine în bikini pe Reddit.

A fost ideea lui Chris și am devenit atât de populară încât toți acești oameni au început să ceară mai mult - așa că am creat un OnlyFans și a explodat.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Tiffany Poindexter.

Nu aveam nicio idee că va avea așa succes. Am început în 2019 și nimeni nu știa despre asta. A fost un secret al meu și soțului, unul atât de incitant și distractiv”, a afirmat ea pentru The Sun.

Citește și: Un fotograf din Belgia a făcut poza vieții lui. Deși inițial părea o pasăre normală, descoperirea făcută a schimbat lumea științei

Dar lucrurile au luat o întorsătură nefericită în iulie 2020, când vecinii și părinții de la școala celor mici au descoperit contul de OnlyFans al lui Tiffany.

Ea susține că aceștia au tipărit unele fotografii și le-au trimis directorului.

”Cineva a dat peste contul meu și brusc mamele de la școală mi-au trimis mesaje vocale spunând că trebuie să renunț la școala copiilor mei.

Unele femei din zona în care locuim au tipărit, de fapt, fotografiile pe care le-am postat pentru fanii mei și le-au trimis prin poștă directorului.

Citește și: A nins în Ierusalim pentru prima dată în ultimii şase ani. Ce au făcut locuitorii orașului sfânt când au văzut zăpada. Video

Am fost numiți în o mulțime de feluri. Se pare că era „deranjant, dezgustător, îngrozitor” și „copiii mei ar trebui să fie dați afară!”, a explicat ea.

Din fericire pentru cuplu, directorul școlii ar fi ales să nu se implice în acel moment.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Tiffany Poindexter.

Esther Calixte-Bea are o trăsătură fizică neobișnuită pentru o femeie. Cum arată de la gât în jos... Creatura bizară, cu dinți de om, descoperită de un pescar amator. Ce este și de ce a atras atenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x