Antena Căutare

Caz uluitor într-o localitate din România! Toate femeile au rămas însărcinate în același timp! Autoritățile susțin că sunt depășite

Un caz incredibil a avut loc într-o localitate din Iași, unde aproape toate femeile, de toate vârstele, au fost însărcinate în același timp. 

Un caz incredibil a avut loc într-o localitate din Iași, unde aproape toate femeile, de toate vârstele, au fost însărcinate în același timp.

Conform unui raport social ce s-a desfășurat în localitatea ieșeană Crucea, femeile cu vârste cuprinse între 13 și 45 de ani au rămas însărcinate în același an, motiv pentru care acum autoritățile se confruntă cu o situație greu de gestionat.

Mai exact, numărul mare de copii nu permite tuturor accesul la educație, astfel că situația este disperată.

„Noi avem în jur de 450 de copii care nu sunt cuprinşi la grădiniţă. Este marea problemă, a spaţiului. Majoritatea copiilor de aici încep să migreze spre comună Lungani. La noi, natalitatea este în creştere în fiecare an”, a explicat mediatorul şcolar Ionuţ Anghel, conform Antena 3.

Un raport Eurostat arată că femeile din România sunt printre cele mai tinere mame din Europa. Media de vârstă este de 26,3 ani, în timp ce media europeană este de 28,9 ani.

Iată DOVADA! Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a anunțat CALAMITATEA cu o lună în urmă!... Ziua internațională a Mării Negre. Zece lucruri inedite despre Marea Neagră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x