Antena Căutare

Top 10 cele mai bogate mostenitoare din lume, partea I

Cum ar fi fost viata voastra daca v-ati fi nascut intr-o familie cu o avere de... miliarde de dolari? Cu siguranta cele mai indreptatite sa raspunda la aceasta intrebare sunt chiar... cele mai bogate femei din lume, carora li s-a oferit totul pe tava inca de la primul scancet.

Sunt cele mai norocoase femei din lume, daca luam in calcul mostenirile care le asteapta in viitor. Intre timp, ele au alte preocupari, precum sa invete la cele mai prestigioase universitati din lume, sa faca sporturi demne de nobilime sau sa invete cum sa preia afacerile familiilor.

1. Georgina Bloomberg, 29 de ani, SUA. Fiica primarului New York-ului, Michael Bloomberg, este al doilea copil din familie. Cand fata s-a nascut, tatal sau nu detinea decat o micuta companie de software financiar. Doua decenii mai tarziu, Bloomberg devenea unul dintre cei mai de succes barbati din toate timpurile.

2012/06/05//595135-1.jpg

Pasiuni: Georgina este campioa­na la calarie, participand la turnee organizate in America si Euro­pa, unde a castigat nenumarate premii importante. Tanara a studiat Arte si Sport Management la Universitatea din New York si este autoarea, alaturi de Ca­therine Hapka, a doua romane aparute in 2011, respectiv anul acesta - "The A Circuit" si "My Favorite Mistake".

Averea familiei: 22 miliarde USD

2. Ivanka Trump, 31 de ani, SUA. Ivanka Trump este singura fiica a magnatului Donald Trump, care are in total 5 copii. In prezent, Ivanka este Executive Vice President of Development & Acquisitions al The Trump Organization.

2012/06/05//595136-2.jpg

Pasiuni: Este licentiata in stiinte economice, cu distinctia "magna cum laude". Mai este pasionata de modelling si bijuterii, drept pentru care si-a deschis un magazin pe Madison Avenue, care ii poarta numele (foto principal). Este, de altfel, si autoarea cartii The Trump Card: Playing to Win in Work and Life".

Averea familiei: 2,9 miliarde USD

3. Dylan Lauren, 38 ani, SUA. Inspirata de animatia "Charlie si Fabrica de Ciocolata", Dylan Lauren, fiica lui Ralph Lauren, artista de meserie, a pus bazele uneia dintre cele mai de succes ciocolaterii din lume. Anul tre­cut, Dylan Lauren s-a casatorit cu Paul Arrouet, purtand o tinuta creata chiar de cele­brul sau tata.

2012/06/05//595137-3.jpg

Averea familiei: 7,5 miliarde USD

4. Amanda Hears, 28 de ani, SUA. Fiica lui Anne Hearst si stranepoata lui William Randolph Hearst, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din zona de media, Amanda este cunoscuta pentru frumusetea sa, aparand pe copertile mai multor reviste celebre.

2012/06/05//595138-4.jpg

Pasiuni: Moda si jurnalism. In prezent, este assistant fashion la revista "Marie Claire".

Averea familiei: 8,8 miliarde USD

5. Paris si Nicky Hilton, 31, respectiv 29 de ani, SUA. Sunt bogate, frumoase si nu trebuie sa ridice nici macar un deget pentru a avea tot ce isi doresc. Din pacate, stranepoatele lui Conrad Hilton, cel care a pus bazele lantului hotelier Hilton, nu au mostenit inteligenta bunicului lor, afirmandu-se in showbiz prin metode nu tocmai ortodoxe.

2012/06/05//595139-5.jpg

Averea familiei: 3 miliarde USD

Foto: Forbes

VIDEO emotionant: un copil cu paralizie cerebrala e ajutat de colegi sa alerge!... FOTO! Emisiunea "Big Brother" se muta pe Marte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x