Antena Căutare

6 filme care te invata ca mariajul poate fi o tragedie si divortul, un happy-end

Este simplu sa spui "DA" in fata altarului. Accepti sa iti traiesti viata alaturi de sufletul tau pereche si sa pornesti o familie cu cel care te intelege mai bine decat oricine in lume. Dupa ani de casnicie insa, cand magia si surprizele s-au dus, putine cupluri stiu cum sa reinvie pasiunea care i-a unit. Multe ajung la divort, desi iubirea nu a disparut. Urmatoarele filme descriu realist aceasta experienta, dar te si invata cum sa privesti divortul ca pe un sfarsit fericit.

1. "Mananca, roaga-te, iubeste". Elizabeth Gilbert gaseste adevarata iubire dupa ce accepta ca mariajul sau nu functioneaza - si ca artistii nu ii pot oferi stabilitatea emotionala pe care si-o doreste.

2. "Razboiul rozelor". Michael Douglas si Kathleen Turner scot in evidenta partea urata a divortului: partajul. Concluzia filmului? Uneori e mai bine sa renunti la bunuri decat la sanatatea mentala.

3. "Blue Valentine" iti arata ca dragostea nu e suficienta intr-o casnicie. De multe ori, ca sa supravituiesti, trebuie sa lasi trecutul in urma.

4. "Nonconformistii". Leonardo DiCaprio si Kate Winslet joaca intr-un film despre sacrificiile facute pentru a fi fericit in cuplu. Amandoi realizeaza ca mariajul le-a ucis visele si le-a furat identitatea.

5. “Tacerea mieilor”. Peste noapte, descoperi ca iubirea a disparut iar partenerul te priveste ca pe o straina. In tacere, fara sa iti spuna nimic, s-a indepartat de tine. In loc sa lupti pentru un mariaj nefericit, gaseste-ti fericirea in alta parte.

6. “Doamna Doubtfire” prezinta realist urmarile unei separari si efectele ei asupra copiilor. Robin Williams joaca rolul unui tata dispus sa se deghizeze in femeie pentru a recapata iubirea fiilor.

foto: Facebook

FOTO! O casa din 1862 costa nu mai putin de 50 de milioane de dolari! ... A fost creat un prototip al creierului uman din celule stem!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x