Antena Căutare

S-a facut topul adolescentelor betive din Europa. Vezi pe ce loc se afla romancele!

Fetele din Marea Britanie de 15-16 ani chefuiesc mai des decat baietii si consuma alcool in exces cel putin o data pe luna, relateaza Daily Mail. Astfel, Marea Britanie este tara cu cele mai mari probleme in randul adolescentelor care consuma alcool, se arata intr-un raport al Departamentului pentru Sanatate din regat.

Fetele din Marea Britanie sunt cele mai mari consumatoare de alcool din Europa. 55% dintre ele consuma alcool in exces macar o data pe luna. Marea Britanie, alaturi de Norvegia si Islanda, este tara in care fetele consuma mai mult alcool decat baietii.

Pe locul doi in topul european al iubitoarelor de bauturi alcoolice se afla Portugalia, urmata de Malta, Estonia, Cehia si Letonia.

Este unul dintre putinele clasamente in care faptul ca Romania ocupa ultimul loc, 26, are o conotatie pozitiva. Doar 22% dintre adolescentele romance beau alcool cel putin o data pe luna, in timp ce 45% dintre baieti au acest obicei.

Foto: x929.ca

Horoscop 3 iulie: Vezi ce iti rezerva astrele!... Monstrul din adancuri: Viermele care poate dizolva oasele de balena!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x