Antena Căutare

Trăiește pe mâncare de pisici, dar spune despre ea că e „cea mai zgârcită milionară”. Ce avere a strâns cu obiceiurile ei bizare

O femeie din SUA care se autoproclamă cea „cea mai zgârcită milionară” a devenit celebră datorită stilului ei de viață ciudat. Deși are o avere frumușică, ea economisește banii până la ultimul cent, de frică să nu rămână fără.

Aimee Elizabeth a devenit cunoscută după ce a dezvăluit obiceiurile ei ciudate pe care le respectă cu sfințenie pentru a economisi bani.

Capturi Youtube

Aimee Elizabeth a devenit cunoscută după ce și-a spus povestea în cadrul unei emisiuni care prezintă „oameni zgârciți” din toată lumea. În ciuda faptului că aceasta are milioane de euro în bancă, femeia din Las Vegas economiște banii până la ultimul cent și chiar a dezvoltat niște obiceiuri bizare pentru a-și mișcora cheltuielile.

Ce avere are Aimee Elizabeth, femeia care mănâncă mâncare de pisici pentru a economisi bani

Potrivit The Sun, se apre că ar avea în conturi o avere impresionantă care se ridică la valoarea de 5,3 milioane de dolar, însă cu toate acestea, ține bine de ei și fac tot posibilul să reducă costurile.

Femeia a luat măsuri serioase și chiar a ajuns să facă dușuri reci pentru a economisi bani la factura la apă.

Cu toate acestea, detaliul care chiar a șocat oamenii din întreaga lume a fost alegerea ei alimetară. În cadrul emisiunii în care și-a spus povestea, „cea mai zârcită milionară” a fost văzută oferindu-i soțului ei o conservă cu ton pentru pisici în momentul în care fsotul soțul ei, Michael Murrey, i-a cerut ceva de mâncare.

„Tocmai ce am economisit 30 de cenți”, a mai spus aceasta în timp ce i-a îmnânat felul de mâncare destinat felinelor.

Și o prietenă de ale sale a mărturisit că „Unul dintre momentele în care am observat că Aimee era zgârcită a fost când am venit la ea acasă și m-a întrebat dacă vreau să servesc prânzul.

„Așa că am spus: „Sigur”. Ea îmi pregătea un sandviș cu ton. În timp ce mănânc din el, mă gândeam „Are ca multă aromă de pește, ce este asta?”

„Și apoi m-am uitat pe blat și am observat că erau mai multe cutii goale de mâncare pentru pisici. M-am gândit: „Nu, nu ar fi făcut asta.

Citește și: S-au mutat într-o casă veche de 130 de ani și au primit o scrisoare misterioasă de la fostul proprietar. Ce au putut să descopere

Aimee a mai dezvăluit în cadrul emisiunii că face dușuri reci pentru a economisi suma exactă de 80 de dolari pe lună din factura ei de apă.

În plus, femeia a mai dezvăluit că, de exemplu, și bureții de bucătărie îi folosește până se zdrențuiesc.

„Acesta este singurul meu burete. Unii oameni ar putea crede că este puțin urât”, a spus femeia arătând la cameră un exemplu. „Până nu se rupe și putrezește, nu văd niciun motiv să-l arunc”.

„Cea mai zârcită milionară” a mai mărturisit că muncește foarte mult pentru a se încadra într-un buget lunar de 1.000 de dolari, iar acest lucru necesită multă disciplină

Pentru că refuză să cumpere ceva nou, ea susține că reușește să economisească 200.000 de dolari anual. Cu toate acestea, femeia locuiește într-o casă ca un palat, dar spune că imobilul i-a rămas în urma divorțului de soț.

Citește și: O femeie privea pozele din albumul soacrei atunci când un detaliu bizar i-a atras atenția. Ce a putut să descopere

O fetiță de 3 ani avea vânătăi pe corp și mama a crezut că s-a lovit la joacă și nu e ceva grav. Medicul a pus un diagno... Ea este femeia care face „treaba murdară” a bărbaților. Internauții spun că e prea frumoasă pentru acest job...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x