Antena Căutare

Transilvania, pe primul loc în topul mondial al locurilor recomandate pentru a fi vizitate în 2016

Transilvania se află pe primul loc în clasamentul locurilor recomandate pentru a fi vizitate în 2016 de celebrul ghid de călătorii Lonely Planet, ce va fi pus în vânzare la 29 octombrie.

Transilvania, pe primul loc în topul mondial al locurilor recomandate pentru a fi vizitate în 2016
| minitorulcj.ro

Transilvania se află pe primul loc în clasamentul locurilor recomandate pentru a fi vizitate în 2016 de celebrul ghid de călătorii Lonely Planet, ce va fi pus în vânzare la 29 octombrie, relatează Agerpres.

De 11 ani, ghidul de călătorii propune trei clasamente: Top 10 țări, Top 10 orașe și Top 10 regiuni, realizate de un grup de experți ai Lonely Planet (autori, editori și bloggeri), care iau în considerare criterii precum proiectele turistice, mediul, raportul calitate/preț.

Apele limpezi de un bleu deosebit și plajele exotice par a nu mai fi la modă, ci tendința este descoperirea Europei. În pădurile Transilvaniei se găsesc încă lupi și urși în libertate, iar regiunea nu poate fi separată de vânătorii de vampiri (Brașov și Bran). Ca destinație pentru viața de noapte este recomandat orașul Cluj-Napoca. "Regiunea înregistrează o adevărată renaștere", afirmă Lonely Planet. De altfel, Uber, aplicația mobilă de transport, și-a deschis o filială la București.

În Top 10 regiuni, Transilvania este urmată, în ordine, de vestul Islandei, valea Vinales din Cuba, podgoriile din Friuli (Italia), insula Waiheke din Noua-Zeelandă, regiunea Auvergne din Franța, Hawaii (Statele Unite), Bavaria (Germania), Costa Verde (Brazilia) și insula Sfânta Elena din Atlanticul de Sud.

O moldoveancă e cunoscută în toată lumea ca fiind „blonda de la drept”! Cum arată studenta care i-a lăsat pe toți cu gur... Nu a mai mâncat nimic de câțiva ani! Cum arată tânărul care este alergic la orice aliment!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x