Antena Căutare

Tratament de infrumusetare socant in Senegal: Femeile isi tatueaza gingiile

In Senegal se practica un tratament de infrumusetare socant, iar femeile care recurg la el au dureri groaznice. Rezultatul, spun ele, este unul spectaculos. Senegalezele isi tatueaza gingiile negre, pentru un zambet stralucitor.

In Senegal, pentru a avea un ras cuceritor, femeile isi fac gingiile negre, prin intermediul unui tatuaj dureros bazat pe o substanta care contine ulei ars si unt de shea.

Femeile din tarile vest-africane spun ca tehnica este una cunoscuta in aceasta regiune de sute de ani si ajuta nu doar la evidentierea zambetului, ci si la sanatatatea gingiilor si indepartarea respiratiei urat mirositoare.

Procedura a devenit cunoscuta la nivel global dupa ce un clip cu o femeie supusa tratamentului a fost dat publicitatii pe Internet.

"Doare foarte tare, am crezut ca o sa mor acolo dar am incercat sa rezist. Acum nu regret pentru ca am gingiii frumoase. Orice e necesar ca sa fii frumoasa si atragatoare", a declarat Marieme, femeia tatuata in clipul publicat pe internet.

VIDEO! Atentiune, atentiune! Solutia pentru lipsa locurilor de parcare: o masina care se pliaza... Exemplarul care va disparea de pe Terra. Zebra aurie este unica in lume si traieste in insulele Hawaii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x